THE WATER PUMP PH 3/2 LIMITED EDITION

The Water Pump i Limited Edition med ravfarvede skærme

The Water Pump kan bestilles tom. 31/12 2019

Køb nu og inden 1. november 2019 og få et ekstra skærmsæt til lampen i hvidt opalglas til under halv pris*

Producent

Louis Poulsen

Design

Poul Henningsen

Materiale

Skærme i italiensk mundblæst ravfarvet trelagsglas

Stander og base af let børstet messing med PHs signatur

Flere detaljer

14 995,00 DKK

Yderligere information

Som en hyldest til Poul Henningsen og hans værk præsenteres PH 3/2 Ravfarvet Glas Gulvlampe som Limited Edition.

PH Limited Edition 2019 vil være tilgængelig fra 1. oktober til 31. december. Forudbestil allerede fra 1. september. Lampen leveres i oktober 2019.

I 1950’erne præsenterede Louis Poulsen en ny læselampe af Poul Henningsen, den berømte pioner inden for dansk design. På grund af dens justerbare arm, der både kan hæves og sænkes, kom lampen hurtigt til at gå under navnet "vandpumpen". 

Vandpumpen har bibeholdt PH's berømte treskærmssystem fra 1926, som han opfandt for at reducere ubehagsblændingen og forbedre lyset i sine lamper. Skærmene er fremstillet af mundblæst ravfarvet glas – de er gyldne på begge sider og semitransparente, hvilket giver dem et varmt og indbydende lys.

Poul Henningsens initialer er smukt indgraveret under kontakten.

I slutningen af 1920’erne introducerede Poul Henningsen og Louis Poulsen farvede glaslamper for at tiltrække nye kunder, men måske mindede den gyldne atmosfære, som skærmene skabte, også designeren om de gode gamle dage, inden elektricitet blev standard i enhver husstand, og man sad i det bløde skær fra petroleumslamper om aftenen.

* Kun ved køb af PH 3/2 gulvlampe "The Water Pump" og kun ét 3/2 skærmsæt i opalglas til særpris pr. stk. Vejl. udsalgspris: 4.175,- Særpris: 2.000,-

Tilbehør / relateret