Børge Mogensen Deck Chair inkl. hynde

Børge Mogensen Deck Chair inkl. hynde

Udsolgt - forudbestilling til marts 2021

Producent

Carl Hansen & Søn

Design

Børge Mogensen

Materiale

Stol i Teak, ubehandlet

Hynde i naturfarvet Sunbrella tekstil*

Mål

B:60,5xD:93,5xH:89cm

Sædehøjde: 37 cm

Flere detaljer

4 995,00 DKK

Yderligere information

Børge Mogensens Dækstol BM5568, der oprindeligt blev udviklet til den danske designers private altan i 1960erne, relanceres i 2020 af Carl Hansen & Søn. 

Med dens sammenklappelige funktion, skråtstillede stel i ubehandlet FSC®-certificeret teaktræ og tilhørende hynde har dækstolen et imødekommende, ærligt og tilbagelænet udtryk.

Dækstolen leveres inklusiv hynde.

Med dens klart aflæselige design og funktion er Børge Mogensens Dækstol ikke blot et møbel, der skal beundres på afstand. Det FSC®-certificerede teaktræsdesign indbyder til at sidde ned og slappe af udendørs takket være trælamellernes konstruktion, der er spændt i en kurve, som naturligt følger kroppen.   

Den funktionelle og fleksible stol er udført i et skråtstillet design med høj komfort og et generøst, tilbagelænet sæde samt en støttende hynde. Stolen kan let flyttes hen i solen, og når den ikke er i brug, kan den klappes sammen og pakkes væk eller hænges på væggen som et dekorativt element.

*Det vejrbestandige Sunbrella-tekstil er valgt på grund af dets naturlige udseende samtidig med, at det let kan rengøres og vedligeholdes. Hyndens fyld tillader regnvand at passere igennem og sikrer dermed kortere tørretid.

Tilbehør / relateret

30 andre varer i samme kategori