Wegner CH26 Eg

Hans J. Wegner CH26

Producent

Carl Hansen & Søn

Produkt Designer

Hans J Wegner 

Materiale

Stel i Eg olie eller Eg sæbe

Sæde i natur eller sort flet

Mål (cm)

H: 79,8

B: 59,2

D: 51,9

SH: 44,5

Flere detaljer

8 318,00 DKK

Yderligere information

CH26 spisebordsstolen af Hans J. Wegner så dagens lys første gang i 2016. Stolen er en variant af et design, som Hans J. Wegner skabte eksklusivt for Carl Hansen & Søn i 1950.

Stolens organiske former, raffinerede ryg og håndflettede sæde ligger tæt op ad loungeversionen, og proportionerne gør den velegnet til mange timers brug ved spisebordet eller skrivebordet.

CH26 spisebordsstolen af Hans J. Wegner er sat i produktion af Carl Hansen & Søn i tæt samarbejde med Hans J. Wegners Tegnestue og i overensstemmelse med Hans J. Wegners oprindelige arbejdstegning.

Stolen er en del af en serie af ikoniske stole, som Hans J. Wegner tegnede for Carl Hansen & Søn. Sammen med CH22 loungestolen tegnede Hans J. Wegner en arbejdstegning til en armstol, som overførte loungestolens design til en spisebordsstol, CH26. Hans J. Wegner fremstillede dog aldrig en model af armstolen, som forblev ukendt for omverdenen i flere årtier. CH26 så endelig dagens lys i 2016, hvor Carl Hansen & Søn satte stolen i produktion, samtidigt med at man reintroducerede CH22.

30 andre varer i samme kategori