PH 3/2 bord LIMITED EDITION

PH 3/2 bord i Limited Edition med ravfarvede skærme

Forudbestil her

Bemærk: Levering fra 1/10 2018

Producent

Louis Poulsen

Design

Poul Henningsen

Type

Bordlampe

Materiale

Skærme i italiensk mundblæst ravfarvet trelagsglas

Stander og base af let børstet messing med PHs signatur.

Under halv pris på 1 ekstra skærmsæt i hvidt opalglas tom 31.10.2018*

Mål

Højde: 47,2 cm

Diameter: 29 cm

Flere detaljer

9 995,00 DKK

Yderligere information

*Kun ved køb af PH 3/2 Ravfarvet Glas Bordlampe og kun ét 3/2 skærmsæt i opalglas til særpris pr. stk.: 2.000,- Normalpris: 4.175,-

I efteråret 2018 lanceres Poul Henningsens klassiske PH 3/2 Bordlampe i en Limited Edition med ravfarvede skærme af mundblæst, italiensk glas og en elegant stander og base af let børstet messing med PHs signatur. Skærmene har en blank yderside med sandblæst inderside


Louis Poulsen og Poul Henningsen lancerede første gang farvede glaslamper i slutningen af 1920’erne for at tiltrække nye kunder. Også dengang var glassenes naturligt varierende farver med deres varme, individuelle udtryk og smukke håndværk populære. I 2017 lancerede Louis Poulsen igen den klassiske ravfarvede skærm i en Limited-Edition PH 3½-3-pendel med stel i messing.

I en begrænset periode fra 1. oktober til og med 31. december 2018 tilbyder Louis Poulsen nu de varme, indbydende nuancer i PH 3/2 Bordlampe.


Ligesom de ikoniske pendler, der er baseret på Poul Henningsens legendariske, reflekterende treskærmssystem, giver PH 3/2 Bordlampe et blændfrit, nedadrettet lys i en smuk indpakning. Den stemningsfulde bordlampe kan bruges overalt – på et sidebord, i vindueskarmen, som læselampe ved siden af sengen eller som skrivebordslampe.

Tilbehør / relateret