Wegner CH22

Producent

Carl Hansen & søn

Produkt designer

Hans J. Wegner

Type

Lænestol

Materiale

Valnød og eg / valnød kombination leveres kun Olie behandlet.

CH22 fås i massivt eg og valnød samt i en kombination af disse træsorter i forskellige overflader. Sædet fås med flet i natur eller sort papirgarn.

Ved kombinationen eg/valnød leveres stoles med stel i eg og arm- og ryglæn i valnød.

Flere detaljer

16 804,00 DKK

Yderligere information

RAFFINERET SNEDKERARBEJDE

CH22 loungestolen, der er udført helt i overensstemmelse med Wegners originale arbejdstegning, forener det indlysende enkle med det absolut komfortable. Stolen er fremstillet i massivt træ med en markant, organisk formet rygskal i formspændt finér. Wegner har lagt stor vægt på det sublime håndværk, hvilket blandt andet ses i det flettede sæde udført i kuvertflet og stolens samlinger, der er så raffinerede og gennemtænkte, at de på én gang udgør både konstruktion og ornament – et klassisk Wegner signaturtræk.

CH22 er en del af Wegners første kollektion for Carl Hansen & Søn. En kollektionsdebut, der sammen med CH22 også indbefatter ikoniske design som CH24, bedre kendt som Y-stolen, og den elegante CH25 loungestol, der alle har opnået status som designklassikere verden over.

Med genintroduktionen af et af hans tidlige design – CH22 loungestolen – understreger Carl Hansen & Søn Wegners evne til på mesterlig vis at designe og formgive i træ.

30 andre varer i samme kategori