Panthella MINI

I 2022 introducerer Louis Poulsen Panthella MINI i tre nye farver. Verner Pantons klassiske og meget populære design fås nu også i lys rosa, lys blå og koral. Den lille Panthella MINI passer perfekt på en hylde, i en vindueskarm og på et natbord.

Takket være skærmens hvidlakerede inderside skaber Panthella MINI et behageligt, nedadrettet lys, der reflekteres af den trompetformede stander. Panthella MINI har trinløs dæmpning af lyset fra 15 til 100 %, så du kan vælge lige nøjagtig den lysstyrke, der passer til dine behov. Vælg Panthella MINI i en af de to nye nuancer for at tilføre et touch af farve til dit hjem.

kr. 2.920,00

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Designeren og arkitekten Verner Panton (1926-1998) skabte Panthella sammen med Louis Poulsen i 1971. Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten fortsatte den verdenskendte danske designer med at udvikle nye materialer til de farverige og fascinerende rum, han skabte med sit fascinerede design. Panthella skiller sig ud som et af Pantons mest betydningsfulde designikoner med sin organiske form og sit bløde lys. Panton ønskede at skabe et lys, hvor både foden og skærmen fungerede som reflektor, samtidig med at den var designet i de organiske former, som er så karakteristiske for den danske designer. Panthella er med sit blændfri lys et smukt eksempel på Verner Pantons fremragende sans for at skabe stemningsfuld belysning. Panthella MINI er en mindre udgave af Verner Pantons populære Panthella bordlampe fra 1971. Panthella MINI har en metalskærm og fås i metalliseret messing, højglanskrom, sort, hvid og orange. Panthella MINIs intense orange er baseret på Pantons sidste udstilling i 1998 med titlen Lys og farve, som fandt sted på Trapholt Museum for Moderne Kunst i Kolding. I 2022 udvides sortimentet med tre nye farver, der er perfekte til moderne interiører, nemlig: lys rosa, lys blå og koral. Panthella MINI fås også med en skærm i hvid opal akryl og en hvid trompetformet stander eller med en skærm i grå opal akryl og højglansforkromet stander som i Pantons originale varianter af de større Panthella-design fra 1971. De transparente opalskærme spreder lyset, så det giver en blød og indbydende belysning af omgivelserne. Med sit blændfri lys er Panthella MINI et smukt eksempel på Verner Pantons fremragende evne til at skabe stemningsfuld belysning. Det mindre og kompakte format på 250 mm i diameter og 335 mm i højden gør det nemt at placere lampen i vindueskarmen, i reolen, på bordet eller på andre flader med begrænset plads. Uanset materiale, farve og størrelse, om den er til gulv eller bord, fortsætter Panthella med sine glade fremtoning og bløde kurver med at løfte indretningen i private hjem og på arbejdspladser, offentlige udstillinger, hoteller og cocktailbarer.
Bredde: 2,5 cm x Højde: 3,35 cm x Længde: 2,5 cm
Skærm: Dybtrukket stål. Fod og hus: Støbt aluminium. Ledningslængde: 2,5 m Afbryder: På ledningen med trinløs dæmpning mellem 15 og 100 %. Ledning: Sort plast. LED-driver: ekstern med stik. Der er en timerfunktion til automatisk slukning, som kan indstilles til 4 timer eller 8 timer. Lampen kan indstilles til at tænde med et bestemt lysniveau. Lampen er udstyret med en integreret energibesparende LED-lyskilde.
Verner Panton