CH24 Soft

Hans J. Wegner Y-stol CH24 Soft

Producent

Carl Hansen & Søn

Produkt Designer

Hans J. Wegner

Materiale

Malet bøg i 5 matte farver, Sæde i naturflet

Mål

H:75xB:55xD:51 cm

Sædehøjde: 45 cm

DKK 3.995,00

Leveringstid : Kontakt butikken
Ryd
CH24 Soft
CH24 Soft

CH24 Soft var oprindeligt en Special Edition af Hans J. Wegners ikoniske Y-stol, men nu er CH24 Soft i de fem farver med mat finish nu en fast del af kollektionen af Y-stole.

Begynd eller udvid din designsamling med Hans J. Wegners ikoniske Y-stol fra 1950. I en begrænset periode fås Special Edition CH24 Soft, hvor fem klassiske farver har fået en uimodståelig mat finish. En blød variation over et tidløst design

Y-stolen blev designet af Hans J Wegner i 1949 og har været i produktion hos Carl Hansen & Søn siden 1950. CH24 er en komfortabel og indbydende stol, der lægger op til samtaler ved middagsbordet. Det store håndarbejde der ligger i hver Y-stol ses tydeligt i stolen smukke skulturelle udtryk.

Hans J. Wegners berømte CH24 Y-stol har med sin unikke form opnået en særlig status inden for moderne design. Ved formgivningen af CH24 valgte Hans J. Wegner at fremstille ryg- og armlæn af ét enkelt stykke træ. For at gøre den dampbøjede top stabil og ekstra komfortabel udviklede Hans J. Wegner den karakteristisk Y-formede ryg, som den ikoniske Y-stol er opkaldt efter. Fremstillingen af hver enkel Y-stol omfatter mere end 100 led, hvoraf de fleste udføres i hånden. En dygtig fletter bruger omkring en time på at håndflette sædet, som består af 120 meter papirgarn, hvis imponerende styrke og formstabilitet gør stolen både robust og slidstærk. Y-stolen giver både komfort og stabilitet i en karakteristisk og elegant form. Gennem tiden har Y-stolen vundet bred anerkendelse som den ideelle stol, der indfanger essensen af moderne dansk design.

Brand

Carl Hansen & Søn

Farve

Soft Black, Soft Green, Soft Grey, Soft Red, Soft White

Spørgsmål? Kontakt os