EJ295 SOFA

Producent

Erik Jørgensen

Type

Sofa med Chaiselong til højre eller venstre.

Materiale

Findes i forskellige tekstiler, uld og bomuld.

Ben i Antracitgrå aliminium

Mål

Længde 240 cm eller 270 cm

Siddehøjde: 40 cm

Højde: 70 cm

Kontakt en af vores butikker for detaljer og bestilling

Leveringstid :
Ryd
EJ295 SOFA KAMPAGNE
EJ295 SOFA

Med EJ 295 ønskede Erik Jørgensen Designteam at bruge det bedste fra de klassiske tidløse sofadesigns Erik Jørgensen er kendt for. Dette kombinerede de med de krav forbrugerne har i dag til deres sofa. Derfor er designet skabt til at hele familien kan samles her. Det er essensen af en indbydende lounge sofa.

EJ 295 er en smuk videreførelse af den klassiske EJ 220 sofa som Erik Jørgensen designede i 1970. Med dens enkle formsprog og reference til den klassiske kassesofa, skabes den perfekte balance mellem en lounge sofa og en klassiker. Et nyt tiltag i designet er de løse puder. De løse sidepuder giver sofaen et casual look samtidig med, at de sikrer en god komfort, der understreges af ryghynderne.

Sofaen har elegante pulverlakerede ben udført i trykstøbt aluminium, der giver sofaen et let udtryk. Den indvendige sæderamme er udført i bøgetræ, og puderne har smukke detaljer som kapstikning langs kanten og nedtræks-syninger. Det er solide materialer, der sikrer en lang levetid, der understreges af de vendbare puder.

Vi sætter en ære i at vores produkter er mere en blot smuk design, det er også godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Puderne i EJ 295 er bygget op om en skumkerne og med dunvår udenom, dette giver en meget formstabil pude.
Størrelse

240 x 170cm. Chaiselong TH. set forfra, 240 x 170cm. Chaiselong TV. set forfra, 270 x 170cm. Chaiselong TH. set forfra, 270 x 170cm. Chaiselong TV. set forfra

Polstring

Foss, Uld, Usomi, bomuld

Arm puder

Uden, Med 3 stk.

Spørgsmål? Kontakt os