EJ295 Chaise Sofa

EJ295 Chaise Sofa er en elegant sofa med et både stilrent og afslappet look. De voluminøse hynder, med fine polsterdetaljer såsom indtrækning på midten, gør sofaen utrolig komfortabel, hvad end du sidder eller ligger i sofaen. Hyndernes kontur fremhæves af en markeret afslutning og chaiselongen giver masser af plads til, at man kan strække sig ud. Sofaen kan stå centreret i et rum og skabe et fokus eller bruges som hjørnemøbel, der skaber hygge og plads til nærvær.

Kommer med 3 sidepuder.

kr. 49.995,00kr. 54.995,00 kr. 39.996,00kr. 43.996,00

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Med EJ 295 ønskede Erik Jørgensen Designteam at bruge det bedste fra de klassiske tidløse sofadesigns Erik Jørgensen er kendt for. Dette kombinerede de med de krav forbrugerne har i dag til deres sofa. Derfor er designet skabt til at hele familien kan samles her. Det er essensen af en indbydende lounge sofa. EJ 295 er en smuk videreførelse af den klassiske EJ 220 sofa som Erik Jørgensen designede i 1970. Med dens enkle formsprog og reference til den klassiske kassesofa, skabes den perfekte balance mellem en lounge sofa og en klassiker. Et nyt tiltag i designet er de løse puder. De løse sidepuder giver sofaen et casual look samtidig med, at de sikrer en god komfort, der understreges af ryghynderne.

Sofaen har elegante pulverlakerede ben udført i trykstøbt aluminium, der giver sofaen et let udtryk. Den indvendige sæderamme er udført i bøgetræ, og puderne har smukke detaljer som kapstikning langs kanten og nedtræks-syninger. Det er solide materialer, der sikrer en lang levetid, der understreges af de vendbare puder.

Vi sætter en ære i at vores produkter er mere en blot smuk design, det er også godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Puderne i EJ 295 er bygget op om en skumkerne og med dunvår udenom, dette giver en meget formstabil pude.
Længde: 240 cm/ 270 cm x Siddehøjde: 40 cm x Højde: 70 cm
Ben i krom
Erik Jørgensen