EJ280 Pure Sofa

Producent

Erik Jørgensen

Produkt Designer

 EJ Designteam

Type

Polstret sofa og fodskammel

Materiale

Polstring: Tekstiler i mange varianter, ex. Sahara bomuld, eller Foss uld. Semi anilin eller Anilin lædre, Kontakt butikkerne for priser.
Dunvår.
Ben: Forkromede meder eller forkromede ben.

Størrelse:

Længde: 212 eller 240cm.
Dybde: 90cm.
Højde 73cm.
Sædehøjde 42cm.

OBS. Dette produkt kan kun købes i vores fysiske butikker.

Leveringstid :
Ryd
EJ280 I 280CM I Tonica
EJ280 Pure Sofa

2010 – En nutidig flyder, der holder på formerne uden at være snerpet. En favnende krammer af en sofa, der skyder sig ind i de flestes forestilling om et nutidigt formsprog med sine meder eller ben af stål. Polstrer EJ 280 efter humør og se, hvordan sofaen ændrer karakter. EJ 280 er til enten 2 eller 3 personer og fås også med fodskammel

EJ 280 Pure er designet af Erik Jørgensen Designteam, hvor anden generation Jørgensen trak på sin og firmaets store viden om håndværk. I 1970 designede Erik Jørgensen den klassiske EJ 220 sofa, der sidenhen er blevet én af grundstenene i Erik Jørgensens kollektion såvel som arketypen for den klassiske danske kassesofa. I 2010 blev den klassiske sofa udvidet med en blød lounge version ved navn EJ 280. En stilren og komfortabel sofa med store puder i sæde og ryg.

Der er fokus på høj siddekomfort og kvalitet med Pure. I modsætning til dens forgænger EJ 220, har Pure ikke løse sidepuder. Puderne i siden går helt til bund og giver et mere stramt udtryk. Derudover har sofaen større og længere puder, der giver et flot loungeudseende.

Sofaen kan laves med medestel eller forkromede ben og kommer som en 2,5 personers eller 3 personers sofa. Der er også en fodskammel til, der fungerer som en smuk forlængelse af sofaen.

Størrelse

2L – 212cm., 3 – 240cm.

Polstring

Foss, Uld, Sahara, bomuld

Stel

Aluminiumsben, Forkromede meder

Spørgsmål? Kontakt os