Ole Wanscher OW603 sofa

Producent

Carl Hansen

Produkt Designer

 Ole Wanscher

Type

Polstret sofa

Materiale

Stellet i Massiv EG
sæde Europæisk Dun og Brandhæmmende Koldskum CMHR

sofaen fås i flere forskelige typer stof og Læder Ring for pris.

Størrelse:

Bredde: 214cm.
Dybde: 76cm.
Højde: 80cm.
Sædehøjde: 45cm.

OBS. Dette produkt kan kun købes i vores fysiske butikker.

Leveringstid :
Ryd
Ole Wanscher OW603 sofa
Ole Wanscher OW603 sofa
Kontakt butikken

OW603 er en dansk design klassiker i høj kvalitet med designstrøg fra den engelske og orientalske møbelkunst. Sofaerne er håndlavet over en ramme af bøgetræ og har polstrede og vendbare hynder. Polstret med stof eller læder efter ønske. Fås som 2- eller 3-personers sofa

Ole Wanschers OW603 sofa er en luksuriøs 3-personers sofa, som passer perfekt ind i større, moderne indretninger. Wanschers mesterlige sofadesign fra 1960 er inspireret af klassiske engelske og orientalske møbler og er en del af et komplet sofasæt til dagligstuen.

OW603 sofaen blev designet af Ole Wanscher i 1960 som en del af et komplet sofasæt til dagligstuen. Som til mange af sine andre værker fandt Wanscher sin inspiration til sofaserien uden for Danmarks grænser, og designet kombinerer elementer fra klassiske engelske og orientalske møbler i et helt nyt udtryk.
OW603 sofaen er komfortabel og elegant med rene og organiske former i et moderne, stilrent design. Sofaen fremstilles stadig i hånden over massive trærammer og viderefører Wanschers tradition for utrolig præcist håndværk.
OW603 sofaen fås også i en OW602 udgave til t9 personer. Begge sofaer er siden deres lancering i 1960 blevet eftertragtede klassikere.

Ben

Eg, Sæbe, Eg, Olie

Polstring

Sif Anilin læder, Stof fra, Thor Semi anilin læder

int(1)
Spørgsmål? Kontakt os