Plano

kr. 87.936,00

Plano er en let og elegant flyder sofa. Den står af ryg og armlæn i kun 7 cm bredde samt 16,5 cm høje stålben. Derudover kommer Plano med aftageligt betræk. Med sit simple design og høje ben, har Plano et svævende, skandinavisk look. Den perfekte flyder til dig som ikke ønsker et tungt design.

Plano er designet af Jens Juul Eilersen.

Denne udgave kommer som vist på billedet i Gravel 26 tekstil med 4 rygklodser og 4 rygpuder i mixet størrelser. 

Plano kan designes efter dine ønsker, så ønsker du en anden opstilling, tekstil eller læder variant. Så kontakt os eller besøg os i en af vores butikker, hvor vi sammen kan skabe din drømmesofa.

Om produktet

Designet af

Brand

Plano er en let og elegant flyder sofa. Den står af ryg og armlæn i kun 7 cm bredde samt 16,5 cm høje stålben. De bløde puder består af dun og rygpuder komme i faconskåret skum, som er flytbare. Derudover kommer Plano med aftageligt betræk. Med sit simple design og høje ben, har Plano et svævende, skandinavisk look. Den perfekte flyder til dig som ikke ønsker et tungt design. Plano er designet af Jens Juul Eilersen. Denne udgave kommer som vist på billedet i Gravel 26 tekstil med 4 rygklodser og 4 rygpuder i mixet størrelser.  Plano kan designes efter dine ønsker, så ønsker du en anden opstilling, tekstil eller læder variant. Så kontakt os eller besøg os i en af vores butikker, hvor vi sammen kan skabe din drømmesofa.
Længde: 300cm. Dybde: 100cm. Dybde Chaiselong: 240cm.
Gravel Tekstil – Kontakt os for andre varianter.

Gratis levering

Du får altid fri fragt på ordre over 600 kr.

Nem returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder at du kan handle trygt og sikkert.