- 29%

CH78 Mama Bear

kr. 22.500,00

Hans J. Wegners CH78 loungestol, der går under kælenavnet Mama Bear stolen, blev oprindeligt introduceret 1954 i forlængelse af hans CH71 stol fra 1952. Som et modstykke til hans samtids ofte tunge loungestole er Mama Bears skulpturelle silhuet kendetegnet ved sine indbydende kurver, der tilbyder en varm favn. Rammen, armlæn og ben er solidt udformet i massivt FSC®-certificeret træ, så den står sikkert og stabilt på gulvet.

Her i en særudgave med polstring i det lækre premium uld ‘Passion’ som er et klassisk, minimalistisk samt nordisk inspireret uld tekstil. Det består af  91% newzealandsk uld.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Hans J. Wegners CH78 loungestol, der går under kælenavnet Mama Bear stolen, blev oprindeligt introduceret 1954 i forlængelse af hans CH71 stol fra 1952. Som et modstykke til hans samtids ofte tunge loungestole er Mama Bears skulpturelle silhuet kendetegnet ved sine indbydende kurver, der tilbyder en varm favn. Rammen, armlæn og ben er solidt udformet i massivt FSC®-certificeret træ, så den står sikkert og stabilt på gulvet. Her i en særudgave med polstring i det lækre premium uld ‘Passion’ som er et klassisk, minimalistisk samt nordisk inspireret uld tekstil. Det består af  91% newzealandsk uld.
Højde: 106 cm x Bredde: 84 cm x Dybde: 80 cm x Sædehøjde: 40 cm
Polstring: ‘Passion’ bestående af 91 % newzealandsk uld og 9% polyamid Ben: Olieret eg eller sæbebehandlet eg.