Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.6/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Varer: Diamond | Highback Stol

Diamond | Highback Stol

Priser fra
kr. 12.399,00

Diamond highback loungestolen er et medlem af den populære Diamond serie, som alle bærer præg af et klassisk design. Designerne har arbejdet intenst for at skabe den rette komfort uden at miste Diamond seriens specielle udtryk. Resultatet taler for sig selv. Hynderne er utrolig praktiske, da de er fremstillet med QuickDryFoam® og Cane-line Natté stof. QuickDry skummet gør, at hynderne tørrer hurtigt og ikke behøves at tages indenfor, hvis det bliver regnvejr. Nyd en rolig stund på terrassen med Diamond Highback stolen.

Cane-Line forhandles kun i følgende butikker: Næstved samt Holbæk

Diamond loungeserien fra Cane-Line består af loungemøbler i klassisk, tidløst design med høj komfort. Bag serien står designduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, der er internationalt ankerkendt. Diamond highback loungestolen er et medlem af den populære Diamond serie, som alle bærer præg af et klassisk design. Designerne har arbejdet intenst for at skabe den rette komfort uden at miste Diamond seriens specielle udtryk. Resultatet taler for sig selv. Nyd en rolig stund på terrassen med Diamond Highback stolen.   Holdbare Materialer Serien er udarbejdet i holdbare Cane-line materialer. Disse materialer er ideelt til udendørsbrug grundet deres holdbare og vejrbestandige egenskaber. Hynderne er produceret i det behagelige Cane-line Natté stof med QuickDry skum, der sikrer en optimal kombination af lounge-atmosfære og komfort. En topmoderne og innovativ teknologi sikrer, at hynderne tørrer hurtigt selv efter et kraftigt regnskyl.    Skabt til afslapning Diamond serien inviterer til afslapning og komfortabel nydelse, da der kun kræves et minimum af vedligeholdelse. Møblerne kan stå ude hele året.
Bredde: 67 cm x Dybde: 95 cm x Højde: 85 cm. Sædehøjde: 42 cm x Sædedybde: 53 cm
Fremstillet i Cane-line Weave® materiale. Hynderne er fremstillet i det ultrabløde og komfortable Cane-line Natté stof med QuickDryFoam®