Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.6/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Varer: MG501 Outdoor | Cubastolen

MG501 Outdoor | Cubastolen

kr. 5.695,00

MG501 Outdoor, er en udendørsversion af den berømte Cubastolen af Morten Gøttler.
Cubastolen er en udendørs loungestol, der er et smukt eksempel på hvordan funktionalitet, fleksibilitet, høj komfort, godt håndværk og elegant design, kan forenes. MG501 er med sit foldbare system, en alsidig stol, der båder passer til den lille altan og store terrasse.

Stolen er udført i ubehandlet, FSC®-certificeret teak samt fladvævet reb i enten sesame eller charcoal.

Den berømte Cubastolen af Morten Gøttler fra Carl Hansen & Søn, fås i en eksklusiv udendørsudgave MG501 Outdoor. Ligesom den originale Cubastolen, giver MG501 Outdoor behovet for ekstra sideplads, en helt ny betydning. Den solide ramme i teak og fladvævet reb, der danner et komfortabelt sæde samt ryglæn, byder på et smukt og solidt håndværk. Sædet samt ryggen former sig blidt efter kroppens former, som resulterer i en høj komfort og støtte. En loungestol hvor man i mange timer kan side og nyde tilværelsen. Med sit elegante design i naturlige materialer, sit enkle fladvævet reb samt høje håndværkmæssige kvalitet, er MG501 en essential del af dansk design. Cubastolen repræsentere alt det Morten Gøttler er berømt for:
  • Den enkelte og gennemtænkte form
  • Udsøgt komfort
  • Høj detaljegrad
  • Materialer i høj kvalitet
MG501 Outdoor | Cubastolen passer både til den lille altan og den store terrasse, samt alt i mellem. Cubastolen kan nemt klappes sammen, grundet det lette stel, så stolen ikke fylder når den ikke er i brug. Mg501 Outdoor er derfor en alsidig udendørs loungestol, som byder på et elegant og fleksibelt design, høj kvalitet samt praktiske egenskaber. Udendørsudgaven af Cubastolen er fremstillet i ubehandlet FSC®-certificeret teak, som får en smuk patina med tiden samt sæde og ryg i fladvævet reb.
Bredde: 61 cm x Dybde 79 cm x højde: 76 cm. Sædehøjde: 39 cm.
Stel i ubehandlet FSC®-certificeret teak samt sæde og ryg fladvævet reb, farve: sesame eller charcoal.
Morten Gøttler