Myren™ 3101 – Forside polstret

kr. 4.214,00kr. 5.700,00

Den ikoniske Myren™, designet af Arne Jacobsen, her i en elegant udgave med forside polstring. Stolen blev designet i 1952 og består af ni lag formpresset finér. Dette er giver stolen et enkelt og elegant udtryk, der næste underspiller stolens bemærkelsesværdige styrke og komfort.

Forsidepolstringen fås i flere varianter i både læder samt tekstil. Hvis du ønsker en anden variant end dem vi fører online, er du velkommen til at kontakte din nærmeste Vestergaard Møbler.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Myren 3101, også kaldet Ant Chair, er designet af Arne Jacobsen tilbage i 1952. Oprindeligt blev stolen designet til kantinen i medicinalkoncernen Novo Nordisk. Her blev stolet fremstillet med tre, som stod stabilt på ujævne gulve og derfor var meget praktiske. Efterfølgende har Fritz Hansen også fremstillet en version med fire ben, nemlig denne 3101 version.

Myren har fået sit velkendte navn efter formen på skallen, der med sin skulpturelle form minder om en myre. I dag anses stolen for at være en af Arne Jacobsens ikoner og er blevet en fast del af sortimentet inden for klassisk dansk design.

Myren 3101 består af ni lag formpresset finér, som giver stolen sit lette og elegante udtryk. Netop sædet på stolen underspiller stolen bemærkelsesværdige styrke og høje komfort. Det elegante design passer ind i de fleste hjem og kan bruges både som spisestol, kontorstol med mere. Myren fås i varianter i farvet ask eller lakeret finér og i et bredt udvalg af farver samt træsorter. Denne udgave af Myren 3101 fremstår med forsidepolstring som fås i et væld af tekstiler samt læder. Stolen fås i mange forskellige udgaver udover dem som vises online. Kontakt din nærmeste Vestergaard Møbler, hvis du ønsker en særlig kombination.

Højde: 81 cm x Bredde: 52 cm x Dybde: 48 cm. Sædehøjde: 46 cm
Se varianter.