Vipp15 ‘Rubbish’

kr. 2.895,00

Den klassiske Vipp15 Pedalspand af Holger Nielsen fra Vipp, findes nu en smuk og bæredygtig variant.
Vipp spanden ‘Rubbish’ er lavet med 75% genbrugsmaterialer, der stammer fra Vipp eget produktionsaffald.

Hver Vipp15 ‘Rubbish’ har et unikt udtryk med en flot lysegrå nuance og synlige overfladestrukturer som er skabt af genbrugsmaterialerne. Pedalspanden fremstår i sin naturlige og rå tilstand men har har hensyn til holdbarhed fået en beskyttende overfladebelægning.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Den klassiske Vipp15 Pedalspand af Holger Nielsen fra Vipp, findes nu en smuk og bæredygtig variant. Vipp spanden ‘Rubbish’ er lavet med 75% genbrugsmaterialer, der stammer fra Vipp eget produktionsaffald. Hver Vipp15 ‘Rubbish’ har et unikt udtryk med en flot lysegrå nuance og synlige overfladestrukturer som er skabt af genbrugsmaterialerne. Pedalspanden fremstår i sin naturlige og rå tilstand men har har hensyn til holdbarhed fået en beskyttende overfladebelægning. Genbrugsmaterialet består primært af industriplast og savsmuld. Hver skraldespand, der erstatter 3,7 kg stål med genbrugs plast og savsmuld, er lokalt produceret i Danmark. Vipp15 ‘Rubbish’ er designet med fokus på bæredygtighed med lang levetid i tankerne. Derfor tilbydes der også en 10 årig garanti på hele skraldespanden. Derudover er alle materialer er fremstillet i genanvendte samt genanvendelige materialer, hvilket betyder at alle pedalspandens dele kan nedbrydes og genbruges. Grunde til at vælge en Vipp15 Rubbish pedalspand
  1. Består af 75% genbrugsmaterialer
  2. Har en 10 årig garanti
  3. Smukt unikt udseende
Højde: 52 cm x Ø 30 cm
Vipp Rubbish består af 75% genbrugsmaterialer fra Vipps egen produktion. Materialet består af en blanding af savsmuld og genbrugsplast.
Holger Nielsen