PH 3/3 – Limited Edition

Den ikoniske PH 3/3 pendel af Poul Henningsen i en limited edition 2022 udgave.

Den smukke overskærm i børstet messing supplerer det opale glas og vil med garanti give dit hjem et ekstra touch af elegance.

Over tid vil det børstet messing patinere og pendlen vil derfor yndes med ælde.

Pendlen er en del af Louis Poulsens limited edition 2022 kollektion og er et oplagt ‘Collector’s item’ eller blot er til dig som ønsker et stykke unikt dansk design historie.

PH 3/3 Limited Edition kan forudbestilles allerede nu og afsendes fra start oktober.

kr. 12.595,00
Den ikoniske PH 3/3 pendel af Poul Henningsen i en limited edition 2022 udgave. Den smukke overskærm i børstet messing supplerer det opale glas og vil med garanti give dit hjem et ekstra touch af elegance. Over tid vil det børstet messing patinere og pendlen vil derfor yndes med ælde. Ønskes det originale børstet look, kan dette opnås ved at pleje og vedligeholde den forsigtigt. Pendlen er en del af Louis Poulsens limited edition 2022 kollektion og er et oplagt ‘Collector’s item’ eller blot er til dig som ønsker et stykke unikt dansk design historie. Armaturet udsender et diffust og behageligt blændfrit lys, der er karakteristisk for det reflekterende treskærmsystem, Poul Henningsen i sin tid designede. De semitransparente midter- og underskærme i mundblæst, hvidt trelags-opalglas skaber en varm glød omkring pendlen, hvor messingens overskærm med en hvid indvendig reflektor giver et fint, primært nedadrettet lys. Skærmene i opalglas er blanke ovenpå og sandblæst matte på undersiden og giver en meget blød og ensartet lysfordeling. På grund af sit design er pendlen velegnet til at blive placeret højt i et rum.
Højde: 30 cm x Længde: 28,7 cm x Bredde: 28,4 cm
En smuk kombination af børstet messing og opal glas
Poul Henningsen

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.