Elizabeth Ottoman

Elizabeth Chair er en af Ib Kofod Larsens mest ikoniske designs. Stolen blev designet tilbage i 1956 og blev dengang navngivet U-56. Da den britiske dronning Elizabeth II i 1962, købte et par under et besøg i København, blev stolen kendt som Elizabeth Chair.

Til stolen findes matchende skammel som fremstår med en majestætisk elegance med sine buende former og høje komfort. Elizabeth ottoman er nu blevet relanceret i Menus Icons by Menu kollektion som består af ikoniske klassiske designs fra anerkendte designere.

kr. 8.495,00kr. 10.495,00
Elizabeth Chair er en af Ib Kofod Larsens mest ikoniske designs. Stolen blev designet tilbage i 1956 og blev dengang navngivet U-56. Da den britiske dronning Elizabeth II i 1962, købte et par under et besøg i København, blev stolen kendt som Elizabeth Chair. Til stolen findes matchende skammel som fremstår med en majestætisk elegance med sine buende former og høje komfort. Elizabeth ottoman er nu blevet relanceret i Menus Icons by Menu kollektion som består af ikoniske klassiske designs fra anerkendte designere. Elizabeth ottoman kommer i en udgave med stel af enten eg eller valnød samt med polstring i enten tekstil eller læder. Ønsker du en anden tekstil eller læder variant, så kontakt en af vores butikker.
Højde: 36 cm x Længde: 57 cm x Dybde: 42 cm
Stel: Valnød eller eg Polstring: Tekstil eller læder
Ib Kofod Larsen

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.