Vipp 14 Pedalspand 8 Liter

Producent

VIPP

Designer

Holger Nielsen

Type

Badeværelsestilbehør

Materiale

Låg af rustfrit stål, med dæmpemekanisme,  Kroppen er fremstillet i pulverlakeret stål og skjuler den udtagelige inderspand i galvaniseret stål. En gummiring i bunden sørger for at sarte overflader skånes

NB! Dette produkt kan kun købes på vores webshop og i butikkerne i Holbæk og Næstved.

DKK 2.095,00

Leveringstid :
Ryd
Vipp 14 Pedalspand 8 Liter
Vipp 14 Pedalspand 8 Liter

Siden 1939 har Vipp pedalspanden været ude på lidt af et eventyr. Fra Holger Nielsens metaldrejerfabrik i Randers til verdenskendte designforretninger og museer – Vipp spanden er i dag et internationalt designikon.

For mere end 70 år siden tegner Holger Nielsen en spand til sin hustru Maries nyåbnede frisørsalon. Pengene er små, så Marie beder sin mand om hjælp til at møblere salonen, bl.a. med en praktisk pedalspand. Efter mange dage i værkstedet er Holger klar til at præsentere Vipp pedalspanden for Marie – og hun er henrykt.

Vipp pedalspanden er oprindeligt kun tiltænkt Marie. Men flere af læge- og tandlægehustruerne, som bliver klippet i salonen, er ligeså begejstrede, og den ene spand bliver snart til mange som inventar på de danske klinikker.

”Godt design går aldrig af mode”, plejede Holger at sige. Siden Vipp spanden så dagens lys i 1939, er den kun ændret ganske lidt. I dag har spanden vundet anerkendelse som international designikon – og i november 2009 blev den optaget i arkitektur- og designkollektionen på The Museum of Modern Art i New York (MoMA).

Farve

Hvid, Sort

Spørgsmål? Kontakt os