Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.6/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Varer: Lille Petra Lænestol VB1 af Viggo Boesen – Limited Edition

Lille Petra Lænestol VB1 af Viggo Boesen – Limited Edition

kr. 33.995,00

Den klassiske Lille Petra Lænestol fra &Tradition, designet af den danske arkitekt Viggo Boesen i 1938, kommer nu en i en smuk Limited Edition udgave.

Lille Petra bliver hyldet i en Limited Edition udgave, hvor stolen har fået solide messingfødder og olierede valnøddeben. Stolen kommer i Moonlight fåreskind.

Da stolen er en Limited Edition udgave vil der kun blive produceret 1.400 stk.

Den originale Lille Petra Lænestol findes her uden fodskammel og her inklusiv fodskammel.

 

Lille Petra Lænestol Limited Edition

Da &Tradition først begyndte at undersøge muligheden for at introducere Lille Petra stolen til vores kollektion, havde dens originale design ikke været brugt i produktionen i omkring 80 år. Da vi afslørede de originale skitser dybt inde i Boesens arkiver, lå papirerne stramt rullet og dækket af støv – uberørt og uset i årtier. Din Limited Edition Lille Petra stol har smukt udformede solide messingfødder og olierede valnøddeben, som er ekspertvalgt af vores in-house designteam til at arbejde i harmoni med dens rige Moonlight fåreskindspolstring og kurvede form. Med en taktil blanding af ærlige materialer vil dette ekstra lag af håndværk ældes yndefuldt over tid, ligesom det originale design selv.

Lille Petra Lænestolen af Viggo Boesen

Lad Lille Petra lænestolen, designet af den anerkendte danske designer Viggo Boesen, bringe både stil og komfort ind i dit hjem. Denne charmerende og hyggelige stol, der første gang blev introduceret i 1938, er anerkendt som et mesterværk inden for dansk design og har vundet adskillige designpriser gennem tiden. Ved introduktionen i 1938 vandt Lille Petra øjeblikkelig ros på Copenhagen Cabinetmakers Guild Exhibition, og vandt efterfølgende priser på udstillinger i New York og Berlin. Det er et af få designs af arkitekt Viggo Boesen, der i 1930’erne blev forbundet med Danmarks signaturdesign-æstetik kaldet funkis-stil. Lille Petra Lænestolen er ikke kun imponerende i sit udseende, men også i sin komfort. Med sin lave højde og indbydende, afrundede former er det den perfekte stol til enhver, der søger en kombination af komfort og stil. Stolens ramme er lavet af høj kvalitet træ, mens det bløde og luksuriøse polster kan vælges i en række forskellige stoffer og læder, hvilket gør det muligt for dig at tilpasse stolen til din personlige stil og hjemmets indretning.

Lille Petra Limited Editions dimensioner og funktioner:

  • Bredde: 79 cm
  • Dybde: 80 cm
  • Højde: 68 cm
  • Sædehøjde: 40 cm
  • Ramme konstrueret af kvalitetstræ for holdbarhed.
  • Polstret i luksuriøst Moonlight fåreskind for optimal komfort.
  • Kompakt design, ideel til små rum.
  • Solide messingfødder og ben i olieret valnød.

Hvorfor vælge Lille Petra Stolen?

Viggo Boesens Lille Petra Lænestol tilbyder en unik blanding af funktionalitet, komfort og æstetik. Dens bløde former og lave profil gør den ideel til lange aftener med en god bog eller hyggelige stunder ved pejsen. Stolen er et symbol på dansk designarv, der passer perfekt ind i moderne såvel som traditionelle indretninger. Gør din stue eller dit kontor ekstraordinært med denne tidløse klassiker. Den originale Lille Petra Lænestol findes her uden fodskammel og her inklusiv fodskammel.
Højde: 75 cm x Dybde: 83 cm x Længde: 81 cm x Sædehøjde: 40 cm
Polstring: Moonlight Fåreskind Ben: Olieret valnød med messingfødder