Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.5/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Nyheder

Nyheder

Nyheder fra Vestergaard Møbler – Opdag de Nyeste Tilføjelser i vores Sortiment

Nyeste Produkter i vores Webshop

Vil du være først til at opdage de nyeste møbelstykker i vores webshop? På vores ‘Nyheder’-side kan du holde dig opdateret om de seneste tilføjelser til vores online sortiment. Vi tilføjer løbende nyt fra vores mest populære brands og designere, så du altid kan finde noget nyt og spændende.

Nyt i Butikkerne

Hos Vestergaard Møbler stræber vi altid efter at holde vores butikker friske med de nyeste møbler og designelementer. Find ud af, hvad der er nyt i vores butikker i København, Kongens Lyngby, Holbæk og Næstved. Vores sortiment er altid i bevægelse, og vi ser frem til at dele de nyeste trends med dig.

Udvid Dit Udvalg med de Nyeste Møbler

Hvis du søger efter den nyeste inspiration til dit hjem, er du kommet til det rette sted. Fra moderne designs til opdaterede klassikere, vores ‘Nyheder’-side vil holde dig informeret om de seneste trends indenfor møbeldesign.

Hold dig Opdateret

Besøg vores ‘Nyheder’-side regelmæssigt for at holde dig ajour med de nyeste tilføjelser til vores sortiment, både online og i butikkerne. Opdag hvad der er nyt hos Vestergaard Møbler – vi ser frem til at dele vores nyeste produkter med dig.