Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.5/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Vores historie

Hos os har kvalitet, design
og godt håndværk altid en berettigelse

Familievirksomhed på 4. generation

Siden 1924 har familien Vestergaard levet af at handle med møbler.

Det hele startede på Amerikavej på Vesterbro i København, hvor Henning Vestergaard havde et snedkerværksted som producerede specialfremstillet møbler.

I 1955 bliver Ole Vestergaard, Hennings søn, en del af familievirksomheden og får sin daglige gang i butikken ’Vestergaard Møbler, som er åbnet i lokalerne i Torvegade på Christianshavn.

Butikken udvider med flere lokaler på Christianshavn, så den er at finde på begge sider af Torvegade  – Præcis som du finder forretningen i dag. 

3. generation af Vestergaard Møbler, Per Vestergaard – Søn af Ole Vestergaard, bliver i 1977 også en del af forretningen. Her styrer far og søn, hver deres side af butikken i Torvegade men var fælles om den overordnede drift. Løbende udvidede Vestergaard Møbler, da de overtog butik efter butik og lagde dem sammen til én stor butik på hjørnet af Torvegade og Prinsessegade. 

Siden da er familievirksomheden udvidet med butikker i henholdsvis Kgs. Lyngby, Holbæk og Næstved.

I dag er det Per Vestergaards søn, Jacob Vestergaard, der primært styrer familievirksomheden og dermed er 4. generation af den næsten 100 år gamle familievirksomhed.

Et moderne møbelhus

Med næsten 100 års erfaring inden for møbelbranchen, sætter vi hos Vestergaard Møbler en ære i at handle med møbler og vi har stor viden omkring det.
For hos Vestergaard Møbler har kvalitet, design og godt håndværk en berettigelse.

Hos os finder du primært et sortiment af danske møbelklassikere og brands som Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, Louis Poulsen og Frederica Furniture.
Vi forhandler kun med leverandører hvor kvalitet, design samt håndværk er i højsædet og dette vil du også opleve, når du besøger os i en af vores butikker.


Vi er i dag et moderne møbelhus med et bredt sortiment indenfor primært danske møbelklassikere og brands som Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, Louis Poulsen og Frederica Furniture. 

I dag finder du vores butikker i København, Kgs. Lyngby, Holbæk og Næstved.