Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.5/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Montana

Montana Furniture blev grundlagt baseret på Peter Lassens vision om, at vi alle har en trang til frihed og evnen til at skabe vores eget personlige rum. Ved at vælge Montana får du ubegrænsede muligheder og frihed til at skabe det udtryk, der passer præcis til dig.

Deres funktionelle og fleksible system tilbyder et imponerende udvalg af 42 poetiske og komplekse farver, som er blevet udviklet i samarbejde med den prisbelønnede danske designer og farveekspert, Margrethe Odgaard.

Alle Montana-moduler er designet, udviklet og produceret i Danmark. Hver eneste dag arbejder vores dedikerede hold på mere end 140 fagfolk i den idylliske by Haarby på Fyn for at opretholde de højeste standarder inden for produktion, lakering og montering, så dit Montana-møbel holder hele livet.

Siden 2007 har Montana Furniture eksklusivt anvendt vandbaserede lakfarver, der er fri for sundheds- og miljøskadelige opløsningsmidler. Vores Montana System har opnået Dansk Indeklima Mærkning, og vi var blandt de første møbelbrands i Europa, der opnåede den officielle europæiske miljømærkning, EU-Blomsten. Denne certificering gælder for alle vores Montana System-møbler i MDF-materiale.