Varer: 3231 Grand Prix af Arne Jacobsen | Grand Prix Editions
Særudgave

3231 Grand Prix af Arne Jacobsen | Grand Prix Editions

Designet af Arne Jacobsen
13.999,00 kr.

Grand Prix™-stolen fra Fritz Hansen er en af de mest ikoniske og tidløse stole, designet af den verdenskendte danske arkitekt og designer Arne Jacobsen. Stolen, som blev introduceret første gang i 1957 på forårsudstillingen på Designmuseum Danmark, markerede sig hurtigt som et unikt stykke møbelkunst med sit særlige grafiske udtryk og elegante designlinjer. Grand Prix-stolen fik sit navn efter den største anerkendelse, den modtog samme år på den prestigefyldte Triennale i Milano, hvor den blev tildelt udstillingens fineste pris: Grand Prix.

Den berømte Grand Prix™ stol fås nu i flere specialudgaver med rent grønt læder. Bemærk at farve forskel kan forventes. Sælges kun t.o.m 31. december 2024

Produkt detaljer

Produkt Mål

Bredde: 52 cm x Dybde: 48.7 cm

Materialer

Stel: Krom | Polstring: Fuldpolstret m. Forest Green – Pure Læder

Produkt Beskrivelse

Grand Prix™-stolen fra Fritz Hansen er en af de mest ikoniske og tidløse stole, designet af den verdenskendte danske arkitekt og designer Arne Jacobsen. Stolen, som blev introduceret første gang i 1957 på forårsudstillingen på Designmuseum Danmark, markerede sig hurtigt som et unikt stykke møbelkunst med sit særlige grafiske udtryk og elegante designlinjer. Grand Prix-stolen fik sit navn efter den største anerkendelse, den modtog samme år på den prestigefyldte Triennale i Milano, hvor den blev tildelt udstillingens fineste pris: Grand Prix. Det, der gør Grand Prix™-stolen så bemærkelsesværdig, er ikke kun dens æstetiske appel, men også dens alsidighed. Stolen fås i en række forskellige udførelser, hvilket gør det muligt for købere at tilpasse den til deres egne stilpræferencer og behov. Med et bredt udvalg af steltyper, forskellige træsorter, farver og polstring kan Grand Prix™-stolen let indpasses i både moderne og klassiske indretningsstile. Dette gør den til et populært valg både i private hjem og på kontorer over hele verden. Når man taler om designklassikere som Grand Prix™-stolen, er det værd at bemærke, hvordan Arne Jacobsen formåede at skabe møbler, der både var smukke og funktionelle. Grand Prix™-stolen er kendt for sin komfort og ergonomiske design, hvilket gør den til et ideelt valg, når man ønsker en stol, der både er praktisk og stilfuld. Det grafiske udtryk kombineret med høj kvalitet i materialer og produktion sikrer, at stolen forbliver en tidløs favorit. En anden bemærkelsesværdig version af stolen er den højdejusterbare 3131 kontorstol. Denne model, som er udstyret med et fembenet stel på hjul, er skabt til at levere både funktionalitet og æstetik i et moderne arbejdsmiljø. Stellet er ikke kun robust og holdbart, men det dobbelthjulede design, der blev skabt af Jørgen Rasmussen i 1965 til KEVI-stolen, sikrer også en enestående manøvredygtighed. Denne detalje gør kontorstolen perfekt til dynamiske arbejdspladser, hvor der er behov for let bevægelse uden at gå på kompromis med komforten. Når det kommer til valgmulighederne for hjul, kan man vælge mellem hårde og bløde hjul. Dette gør det muligt at tilpasse stolen til forskellige typer gulvbelægning, uden risiko for at beskadige underlaget. Uanset om det er et hårdt trægulv eller et blødere tæppebelagt gulv, kan stolen let tilpasses, hvilket igen understreger dens alsidighed og fleksibilitet. Grand Prix™-stolen er ikke kun en hyldest til dansk design og håndværk, men også en påmindelse om Arne Jacobsens evne til at skabe møbler, der både er smukke og funktionelle. I dag står stolen som et symbol på designinnovation og tidløs elegance, der fortsat inspirerer designere og møbelentusiaster verden over. Når du vælger en Grand Prix™-stol fra Fritz Hansen, investerer du i mere end bare en stol – du investerer i et stykke designhistorie, der har stået sin prøve over tid og vil fortsætte med at pryde rum i mange år fremover.