Varer: Caleo 1 | Pendel

Caleo 1 | Pendel

Designet af Rikke Frost
kr. 3.895,00

Ny lampe i CALEO-serien inspireret af “CALEO – The original”, som blev landskendt, da programserien “Danmarks næste klassiker” løb over skærmen i foråret 2019.

Det oprindelige mønster og opstregningerne er taget med videre, mens ophænget og mønstrets retning er mere traditionelt ved denne lampe.

Med sine flotte detaljer og genkendelige plisseer udstråler lampen både elegance og eksklusivitet. Navnet CALEO er den latinske betegnelse for “at fremhæve”, hvilket henviser til de brunerede opstregninger, der fremhæver plisseerne, når lampen er tændt såvel som slukket. Opstregningerne giver lampen et detaljeret og superflot samt højt håndværksmæssigt kvalitetsudtryk.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Højde: 33 cm x Diameter: 24 cm

Materialer

Metal stativ, papir skærm, hør

Lyskilde

600LM – E27

Produkt Beskrivelse

Ny lampe i CALEO-serien inspireret af “CALEO – The original”, som blev landskendt, da programserien “Danmarks næste klassiker” løb over skærmen i foråret 2019. Det oprindelige mønster og opstregningerne er taget med videre, mens ophænget og mønstrets retning er mere traditionelt ved denne lampe. Med sine flotte detaljer og genkendelige plisseer udstråler lampen både elegance og eksklusivitet. Navnet CALEO er den latinske betegnelse for “at fremhæve”, hvilket henviser til de brunerede opstregninger, der fremhæver plisseerne, når lampen er tændt såvel som slukket. Opstregningerne giver lampen et detaljeret og superflot samt højt håndværksmæssigt kvalitetsudtryk. CALEO-familien har på den måde en rød tråd, men hver lampe er alligevel sin egen på grund af formerne. De kan både hænge sammen og alene. Lampen, som blev vist i ”Danmarks næste klassiker”, var den første prototype. Siden programmet løb over skærmen, har der været gang i produktudviklingen for at løse alle funktionelle og produktionsmæssige aspekter.