Varer: The Bouquet | Model 130M1

The Bouquet | Model 130M1

kr. 2.195,00

The Bouquet serien er inspireret af forårsblomsternes verden. Lampernes skærme symboliserer udsprungne blomsterhoveder smukt svajende nedad i bløde buer.

The Bouquet er en skøn forening af skarpe plisséer og flettet rustikt hørtekstil. Egetræsdetaljerne i toppen af hver skærm fuldender det nordiske udtryk.

De håndfoldede lampeskærme, der giver et blidt lys, er i formsproget inspireret af tulipanhovedet, mens tulipanen står i sin lige akkurat udsprungne form. I buketterne med henholdsvis 3, 5 og 7 skærme er ledningerne flettet sammen for at understrege det mere organiske og bløde som et fint modspil til de præcist foldede og skarpe plisséer.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Højde: 21 cm x Diameter: 20 cm

Materialer

Papir eller plast

Lyskilde

1 x 420LM – E14

Produkt Beskrivelse

The Bouquet serien er inspireret af forårsblomsternes verden. Lampernes skærme symboliserer udsprungne blomsterhoveder smukt svajende nedad i bløde buer. The Bouquet er en skøn forening af skarpe plisséer og flettet rustikt hørtekstil. Egetræsdetaljerne i toppen af hver skærm fuldender det nordiske udtryk. De håndfoldede lampeskærme, der giver et blidt lys, er i formsproget inspireret af tulipanhovedet, mens tulipanen står i sin lige akkurat udsprungne form. I buketterne med henholdsvis 3, 5 og 7 skærme er ledningerne flettet sammen for at understrege det mere organiske og bløde som et fint modspil til de præcist foldede og skarpe plisséer. The Bouquet fås som én single pendel eller som lysekrone med tre, fem eller syv lampeskærme.