Varer: 3107 Fuldpolstret | Walnut Essential Læder
Særlig Pris

3107 Fuldpolstret | Walnut Essential Læder

Designet af Arne Jacobsen
Original price was: kr. 8.399,00.Current price is: kr. 5.999,00.

Syveren er en af verdens mest ikoniske og kendte stole og indbegrebet af dansk design. Med ben i aluminium og altid kompromisløse materialer får du med Serie 7-stolen ikke bare holdbarhed, men også kvalitet. Den dag i dag produceres stolen stadig præcis som i 1955. Kvaliteten bag håndværket understreger tidløsheden ved dette design, der passer harmonisk ind i ethvert hjem. Syveren er altid aktuel, og fungerer i alle omgivelser og til enhver anledning – hvad end det er rundt om spisebordet, ved siden af sengen eller i entréen.

Serie 7™ fuldpolstret fås i et bredt udvalg af tekstiler og lædertyper. Polstringen tilfører et blødere udtryk til stolen og øger graden af siddekomfort.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Højde: 82 cm x Bredde:50 cm x Dybde: 52 cm x Sædehøjde: 46 cm

Materialer

Polstring: Essential Læder (Valnød) | Stel: Forkromet Stål

Produkt Beskrivelse

Syveren er en af verdens mest ikoniske og kendte stole og indbegrebet af dansk design. Med ben i aluminium og altid kompromisløse materialer får du med Serie 7-stolen ikke bare holdbarhed, men også kvalitet. Den dag i dag produceres stolen stadig præcis som i 1955. Kvaliteten bag håndværket understreger tidløsheden ved dette design, der passer harmonisk ind i ethvert hjem. Syveren er altid aktuel, og fungerer i alle omgivelser og til enhver anledning – hvad end det er rundt om spisebordet, ved siden af sengen eller i entréen. Serie 7™ fuldpolstret fås i et bredt udvalg af tekstiler og lædertyper. Polstringen tilfører et blødere udtryk til stolen og øger graden af siddekomfort.