Panthella Portable V2

Den bærbare variant af den populære Panthella fra Verner Panton fås nu i en række nye farver, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Vælg mellem lys blå, lys rosa og koral for at tilføre et touch af farve – uanset om du bruger den inde eller ude. Metalskærmene er lakeret hvide på indersiden, hvilket giver lyset fra Panthella en karakteristisk, nedadrettet, blændfri glød, som nænsomt reflekteres af den trompetformede stander.

Panthella Portable V2 leveres med et USB-kabel til opladning og kan oplades enten via USB eller ved hjælp af en trådløs QI-oplader (medfølger ikke).

kr. 1.836,00

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Designeren og arkitekten Verner Panton (1926-1998) skabte Panthella i samarbejde med Louis Poulsen i 1971. Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten fortsatte den verdenskendte danske designer med at udvikle nye materialer til de farverige og fascinerende rum, han skabte med sit fascinerede design. Panthella skiller sig ud som et af Pantons mest betydningsfulde designikoner med sin organiske form og sit bløde lys. Panton ønskede at skabe et lys, hvor både foden og skærmen fungerede som reflektor, samtidig med at den var designet i de organiske former, den danske designer er så kendt for. Med sit blændfri lys er Panthella et smukt eksempel på Verner Pantons fremragende evne til at skabe stemningsfuld belysning. Panthella Portable er en nedskaleret udgave af Verner Pantons populære Panthella-bordlampe fra 1971. Panthella Portable kan bruges hvor som helst, da den ikke er afhængig af en strømforsyning – og både indendørs og udendørs, da den er certificeret til fugtige steder. Den handy Panthella Portable fås også med en skærm i hvid opal akryl og en hvid trompetfod eller med en skærm i grå opal akryl og højglansforkromet trompetfod som i Pantons originale varianter af de større Panthella-design fra 1971 I 2022 udvider Louis Poulsen sortimentet med varianter med metalskærme i tre farver: lys blå, lys rosa og koral, som alle er perfekt tilpasset moderne interiørtendenser. Udgaverne i metal koncentrerer lyset nedad mod overfladen under lampen for at skabe fokuseret, stemningsfuld belysning. Denne bærbare version af Panthella gør det nemt at nyde både designet og kvaliteten af lyset, da lampen kan oplades på forhånd ved hjælp af en USB-port. Når den er opladt, er lampen nem at tage med rundt for at skabe en attraktiv og eksklusiv atmosfære på terrassen, i udendørsrestauranten eller andre steder, hvor der ikke umiddelbart er adgang til et strømudtag. Det tidløse og ikoniske design, prisklassen og størrelsen gør lampen til en fantastisk gave, da den passer til de fleste hjem. Panthella Portable leveres med et USB-C-kabel og har tre lysdæmpningsmuligheder. USB-adapteren skal købes separat.
Bredde: 1,6 cm x Højde: 2,32 cm x Længde 1,60 cm
Materiale: Skærm: Dybtrukket stål. Fod: Støbt aluminium. Ledningslængde: 1,5 m. Strøm: Sort USB-kabel til standard USB-adapter (min. 1,5 A) eller trådløs QI-oplader. Hvid lysindikator på fod, der lyser ved opladning. Lysdæmpning: Afbryder på fod. Batterier: 3 x AA NiHM , genopladelige og udskiftelige. Batterilevetid: 5 timer ved 100 % Trinvis dæmpning, kort tryk: 0%/10%/33%/100% Sluk: Langt tryk. Mulighed for indstilling af fast lysniveau. Bemærk, at Panthella Portable leveres med et USB-kabel, men uden adapter og QI-lader. Separat USB-adapter fås som tilbehør. Kompatibel med standard USB-adaptere (min. 1,5 A) og trådløs QI-oplader. IP44-klassificeret. Lampen er udstyret med en integreret energibesparende LED-lyskilde.
Verner Panton