PH 3½ – 2½ Bord

kr. 10.295,00

Armaturet er 100% blændfrit og designet ud fra princippet om et reflekterende treskærmssystem, som sender hovedparten af lyset nedad. Den øverste skærms hvidmalede underside frembringer et blødt nedadrettet lys. De to underste mundblæste opaliserede glasskærme sikrer en stor blændfri lysflade, og udnytter dermed lyskilden optimalt til at skabe et komfortabelt funktionelt lys. De opale glasskærme er blanke på ydersiden og matterede på indersiden.

Om produktet

Designet af

Brand

PH 3 ½-2 ½ Bord er designet i 1928 og en af de mange udviklingsprojekter som PH lavede i forbindelse med udviklingen af sit verdensberømte tre-skærms system. Den er baseret på PH’s originale tegninger og forsynet med den første type af skærmholdere med skrueindstillinger. Metaloverskærmen er forsynet med en omrullet kant, et dekorativt og stabiliserende element der bl.a. får skærmen til at synes tykkere end selve materialet. De to underste skærme er udført i mundblæst opalt glas. Denne kombination fandt PH var en mere effektiv udnyttelse af lyskilden og lyset blev mere nedadrettet på grund af reflektionen fra topskærmens hvide underskærm. Stellet er brun malet messing og fremstår meget vellignende som datids brunerede overflader, en proces som man ikke længere af miljøhensyn fremstiller.
Bredde: 330 mm x Højde: 450 mm x Længde: 330 cm
Lyskilde: 1x60W E14. Materiale: Overskærm: Optrukket aluminium malet med hvid omrulning. Indersiden af overskærm er hvid. Mellem- og underskærm er mundblæst glas. Skærmholder: Silkemat brun, messing. Stander: Silkemat brun, messing. Ledningslængde: 2,5m. Afbryder: På ledning. Ledningstype: Sort plast med stikprop.

Gratis levering

Du får altid fri fragt på ordre over 600 kr.

Nem returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder at du kan handle trygt og sikkert.