Hästens

Med en historie, der strækker sig over 170 år, har Hästens etableret sig som en førende producent inden for sengebranchen. Gennem seks generation er Hästens drevet af dyderne søvn og ydmyg stolthed over sit håndværk.

Virksomheden blev grundlagt i 1852 af Pehr Adolf Janson i Köping, en lille by i det centrale Sverige. Hästens har altid haft en stærk forbindelse til heste, og navnet “Hästens” stammer fra det faktum, at de oprindeligt fremstillede hesteseler og vognlinjer. Det var først senere, i det 20. århundrede, at de begyndte at specialisere sig i sengetilvirkning.

Fremstillet af rene naturmaterialer såsom hør, bomuld, hestehår og deres patenterede “Hästens Spring System”,, adskiller Hästens fra andre sengeproducenter, med deres fokus på høj kvalitet og håndlavede detaljer. Hver seng er fremstillet med omhyggelighed og ekspertise af dygtige håndværkere. Virksomheden bruger kun de bedste materialer, herunder naturligt hestehår, bomuld, uld og reneste dun. Disse materialer er ikke kun luksuriøse, men også åndbare og holdbare, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse.

En Hästens seng designet til at give optimal støtte og komfort. Det unikke “Hästens Spring System”,  tilpasser sig kroppens form og bevægelser og hjælper med at opretholde en korrekt kropsholdning under søvnen.

Deres senge og madrasser er blevet valgt af kongelige, berømtheder og alle, der værdsætter en god nats søvn. Med deres fokus på kvalitet, håndværk og innovation fortsætter Hästens med at levere enestående søvnprodukter til kunder over hele verden.

At sove er noget af det vigtigste, du gør.

Og derfor er det vigtigt at din seng passer til dig og dine behov.
Besøg vores eksklusive Hästens sengestudie i vores butik i Næstved.

Her vil du blive mødt af eksperter som guider dig til den helt rigtige søvn og dermed et skridt tættere på en bedre nattesøvn.

Eksklusive online produkter fra hästens

Hästens 170 år

Drēmər®

En klasse helt for sig

Drēmər-seng kombinerer de fineste naturmaterialer med seks generationer af håndværk og kreativiteten fra den verdenskendte designer Ferris Rafauli.