Vipp9 Sæbedispenser

kr. 899,00

Vipp sæbedispenseren er karakteriseret ved samme karakteristiske formsprog og krav om kvalitet som den mere end 70 år gamle pedalspand.

“Det relativt store pumpehoved sikrer nem enhånds-betjening ligesom selve pumpekapaciteten er afstemt med en mådeholden mængde sæbe. Samtidig er produktets tyngde holdt mod bunden og gummibunden optimeret i størrelse, så den på een gang står fast og kan placeres på forskelligartede overflader. På den måde er funktionerne afsæt for motiverne til det let genkendelige design” – Morten Bo Jensen, chefdesigner i Vipp.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Vipp sæbedispenseren er karakteriseret ved samme karakteristiske formsprog og krav om kvalitet som den mere end 70 år gamle pedalspand. “Det relativt store pumpehoved sikrer nem enhånds-betjening ligesom selve pumpekapaciteten er afstemt med en mådeholden mængde sæbe. Samtidig er produktets tyngde holdt mod bunden og gummibunden optimeret i størrelse, så den på een gang står fast og kan placeres på forskelligartede overflader. På den måde er funktionerne afsæt for motiverne til det let genkendelige design” – Morten Bo Jensen, chefdesigner i Vipp.