Varer: Skagen Sæt
Kampagne

Skagen Sæt

Designet af Skagerak
Priser fra
Original price was: kr. 28.430,00.Current price is: kr. 21.999,00.

Skagen serien fra Skagerak By Fritz Hansen, som er designet af Mogens Holmriis, fremstår med et elegant men solidt udtryk. Serien er opkaldt efter Skagen, den nordlige spids af Danmark og designet er stærkt inspireret af den berømte Skagen-Stemning fra det sene 1800-tal. Skagen er med sit tidsløse design, med sine ikoniske kendetegn ved korsryggen og sin lange levetid, en populær serie til haven.

Skagensættet indeholder 2 stole, 1 bord samt en bænk. Et klassisk sæt, der passer ind i de fleste danske haver.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Bænk: Bredde: 150 cm x Dybde: 59 cm x Højde 88 cm. Sædehøjde: 44 cm. Stol: Bredde 58 cm x Dybde 59 cm x Højde 88 cm. Sædehøjde 44 cm. Bord: Længde 140 cm x Bredde 78 cm x Højde 73 cm

Materialer

100% FSC Teak

Produkt Beskrivelse

Skagen serien fra Skagerak By Fritz Hansen, som er designet af Mogens Holmriis, fremstår med et elegant men solidt udtryk. Serien er opkaldt efter Skagen, den nordlige spids af Danmark og designet er stærkt inspireret af den berømte Skagen-Stemning fra det sene 1800-tal. Her flokkes mange af Danmarks mest ikoniske og kendte malere og forfattere til. Skagen er med sit tidsløse design, med sine ikoniske kendetegn ved korsryggen og sin lange levetid, en populær serie til haven.  Skagensættet indeholder 2 stole, 1 bord samt en bænk. Et klassisk sæt, der passer ind i de fleste danske haver. Ældes med Ynde Skagen serien er lavet i 100% FSC Teak. Teaktræ er meget holdbart og passer derfor godt til det danske skiftende klima. Behandles møbler med olie, vil møblerne blive ved med at fremstå med sin smukke glød. Undlader man at oliere træet, vil det få en smuk sølvgrå patina.Træet og møblerne vil langsomt skifte farve, efterhånden som vejret sætter din spor.