Lille Petra VB1 – Limited Edition

kr. 33.995,00

Den klassiske Lille Petra lænestol fra &Tradition, designet af den danske arkitekt Viggo Boesen i 1938, kommer nu en i en smuk Limited Edition udgave.

Lille Petra bliver hyldet i en Limited Edition udgave, hvor stolen har fået solide messingfødder og olierede valnøddeben. Stolen kommer i Moonlight fåreskind.

Da stolen er en Limited Edition udgave vil der kun blive produceret 1.400 stk.

 

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Da &Tradition først begyndte at undersøge muligheden for at introducere Lille Petra stolen til vores kollektion, havde dens originale design ikke været brugt i produktionen i omkring 80 år. Da vi afslørede de originale skitser dybt inde i Boesens arkiver, lå papirerne stramt rullet og dækket af støv – uberørt og uset i årtier. Din Limited Edition Lille Petra stol har smukt udformede solide messingfødder og olierede valnøddeben, som er ekspertvalgt af vores in-house designteam til at arbejde i harmoni med dens rige Moonlight fåreskindspolstring og kurvede form. Med en taktil blanding af ærlige materialer vil dette ekstra lag af håndværk ældes yndefuldt over tid, ligesom det originale design selv.
Højde: 75 cm x Dybde: 83 cm x Længde: 81 cm x Sædehøjde: 40 cm
Polstring: Moonlight Fåreskind Ben: Olieret valnød med messingfødder