Lighthouse Lanterne

kr. 849,00kr. 2.099,00

Lighthouse fra Cane-Line, er en serie af lanterner. De består af flere størrelser samt varianter og kan bruges både inde og ude. Lighthouse har et moderne, elegant udtryk som passer ind i hvert et miljø. De kan bruges til at skabe en dejlig stemning på terrassen, som en lille drivhus eller en hyggelig atmosfære indendørs.

Ligesom Cane-Lines øvrige sortiment, forhandles Lighthouse lanterne i Næstved samt Holbæk.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Lighthouse er en serie af lanterner fra Cane-Line. Serien består af flere størrelser samt varianter og fås i enten i en udgave af Teak/ Lava Grey Aluminum eller Lave Grey Aluminium. Lighthouse har et moderne, elegant udtryk som passer ind i hvert et miljø. Brug f.eks. Lighthouse på terrassen til at skabe en stemningsfuldt belysning på en dejlig varm sommeraften eller en varm og hyggelig atmosfære på en kold og mørk vinteraften. Lighthouse kan også fungere som et mini urbant drivhus, hvor man f.eks. kan dyrke krydderurter. Mulighederne er mange og med Lighthouse lanternerne kan du skabe den helt rigtige stemning, du ønsker. Lanterne kan både bruges inde og ude. Lighthouse er fremstillet i pulverlakeret aluminium som er vejrbestandigt og derfor kan bruges året rundt. Den høje kvalitet sikre en lang levetid og høj lysægthed. Ligesom Cane-Lines øvrige sortiment oser Lighthouse lanterne af eksklusivitet, godt håndværk og høj kvalitet.
X-Small | Højde: 37 cm x Bredde: 16 cm x Dybde: 17 cm Small | Højde: 42 cm x Bredde: 23 cm x Dybde: 23 cm Large | Højde: 54 cm x Bredde: 33 cm x Dybde: 33 cm
Aluminium i farven Lava Grey | Teak