Varer: PH 2/2 Spørgsmålstegnet | Krom
Special Edition

PH 2/2 Spørgsmålstegnet | Krom

Designet af Poul Henningsen
kr. 10.995,00

PH 2/2 Question Mark Bordlampen er designet af Poul Henningsen i 1931 og er baseret på det ikoniske system med tre skærme, System PH, der oprindeligt blev skabt i 1926, da tre mundblæste glasskærme giver et blødt blændfrit lys. Med sit navn, der stammer fra stilkens runding, har den lille bordlampe en karakteristisk form og et justérbart lampehoved, der kan drejes 45 grader, så lyset rettes mod det ønskede sted.

Indtil midten af 1950’erne var PH 2/2 Question Mark Bordlampen fremstillet af messing og kunne fås med farvede glasskærme i ravgul, rød eller gul samt det klassiske opalglas. PH 2/2 Question Mark Bordlampen er perfekt til den moderne indretning og fås i den velkendte kombination af krom med mælkehvide opalglasskærm

Produkt detaljer

Produkt Mål

Bredde: 275 mm x Højde: 410 mm x Længde: 200 mm

Materialer

Mundblæst hvidt, opalt trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på undersiden. Fatningshus, skærmholder, stander, fod og afbryder: Højglansforkromet, messing. Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder. Ledning: Sort stofledning med stik. Hovedet kan vippes 45° til hver side.

Lyskilde

Produkt Beskrivelse

PH 2/2 Bordlampe Spørgsmålstegn, et ikonisk design af Poul Henningsen, repræsenterer en genintroduktion af den legendariske PH-lampe med forbedrede proportioner. Louis Poulsen har nøje kurateret denne bordlampe, der udstråler tidløs elegance og funktionalitet. Denne charmerende bordlampe er tilgængelig i to smukke finishmuligheder: blank krom med en klassisk sort tekstilledning eller ubehandlet børstet messing med en varm brun tekstilledning. Udgaven i børstet messing fremhæver subtile, fine linjer og lover at udvikle en smuk patina med tiden, hvilket yderligere forstærker lampens autentiske karakter. Enestående håndværk er tydeligt i hver eneste lampe, da skærmene er mundblæste i et 3-lags opalglas. Den elegante messingkomplementerer det glatte opalglas perfekt, mens skærmene selv er unikke med deres blanke ydersider og sandblæste indersider. Hvert enkelt stykke er en individualitet i sig selv, da ingen skærme er ens. Denne bordlampe er ikke bare et lyspunkt i ethvert rum, men også et kunstværk, der tilfører en subtil luksus til enhver indretning. Med dens tidløse design og håndværksmæssige kvalitet vil PH 2/2 Bordlampe Spørgsmålstegn fra Louis Poulsen altid være et tidløst symbol på elegance og stil i ethvert hjem eller kontor.