Varer: PH Louvre

PH Louvre

Designet af Poul Henningsen
kr. 64.450,00

Armaturet leverer et 100 % blændfrit lys. Den geometrisk formede kuglekonstruktion bygger på princippet om at belyse alle flader under samme vinkel. Hermed sikres et ensartet lys rundt om armaturet, hvorved både vægge og loft bliver oplyst. Lakeringen med matte undersider og blanke overflader sikrer en flot reflektion af det diffuserede lys, og der skabes en meget ensartet lysudsendelse omkring armaturet.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Bredde: 600 mm x Højde: 650 mm x Længde: 600 mm

Materialer

Lyskilde: LED 2700K 96W. Materiale: Hvidlakeret aluminium, blank på oversiden og mat på undersiden, med stel i højglansforkromet aluminium. Baldakin: Ja Ledningslængde: 4m Ledningstype:

Lyskilde

Produkt Beskrivelse

Poul Henningsen skabte PH Louvre i 1957, da han blev bedt om at designe en dekorativ pendel til Adventistkirken i Skodsborg. Pendlens navn, Louvre, kommer af ligheden til lamelafskærmninger på en dør eller et vindue, hvor lyset slipper igennem lamellerne. Pendlens kuglekonstruktion bygger på princippet om at belyse alle flader under samme vinkel. Hermed sikres et ensartet lys rundt om armaturet, hvorved både vægge og loft bliver oplyst. Lakeringen med matte undersider og blanke overflader sikrer en flot reflektion af det diffuserede lys, og der skabes en meget ensartet lysudsendelse omkring armaturet.