3107 Fuldlakeret

Arne Jacobsen Syver stol med Fuldlakeret skal

Producent

Fritz Hansen

Produkt Designer

Arne Jacobsen

Type

Spisebordsstol

Materiale

Fuldlakeret finérskal – ingen synlig træsyruktur

Stel i forkromet stål

Mål

H:80,5xB:50xD:52 cm

Sædehøjde: 46 cm

DKK 3.212,00

Leveringstid : Sort og Hvid: 1 - 2 uger, øvrige farver ca. 6 uger.
Ryd
3107 Fuldlakeret
Syver-stolen fuldlakeret i sort er altid aktuel. En tidløs form med en tidløs farve – hvad end det er rundt om spisebordet, ved siden af sengen eller i entréen.
Syver-stolen i fuldlakeret er en klassiker, når det kommer til spisebordsstole, men det danske design står mindst lige så smukt alene i en entré, som det gør rundt om spisebordet. Fuldlakeret betyder, at hele skallen på Syveren er både grundet, slebet og lakeret af flere omgange, så den opnår et ensartet udtryk uden de synlige træårer, der karakteriserer udgaven i farvet ask.
Med ben i aluminium og en skal i formpresset finer får du med Serie 7-stolen ikke bare holdbarhed. Du får indbegrebet af tidløst dansk design. Den dag i dag produceres stolen stadig præcis som i 1955 med de karakteristiske ni lag finer. Kvaliteten bag håndværket understreger tidløsheden ved dette design, der passer harmonisk ind i ethvert hjem.
Syver-stolen kan bestilles online med ben i krom men nogle varianter kan også fås med ben i Sort, Brown Bronze og Silver Clay
Farve

Burnt Yellow, Deep Clay, Dusk Blue, Evergreen, Hvid, Lavender Blue, Light Beige, Midnight Blue, Nine Grey, Olive Green, Pale rose, Paradise Orange, Sort, True Yellow, Venetian Red, Wild Rose

Spørgsmål? Kontakt os