3107 Farvet ask

kr. 3.376,00

Syveren i sort er altid aktuel. En tidløs form med en tidløs farve – hvad end det er rundt om spisebordet, ved siden af sengen eller i entréen.

Serie 7-stolen, eller Syver-stolen, i farvet ask er en klassiker, når det kommer til spisebordsstole, men det danske design står mindst lige så smukt alene i en entré, som det gør rundt om spisebordet. Den danske kunster Tal R hylder den ikoniske Syver-stol med ni kunstneriske farver, han har skabt alene til Syveren.

Om produktet

Designet af

Brand

Syveren i sort er altid aktuel. En tidløs form med en tidløs farve – hvad end det er rundt om spisebordet, ved siden af sengen eller i entréen. Serie 7-stolen, eller Syver-stolen, i farvet ask er en klassiker, når det kommer til spisebordsstole, men det danske design står mindst lige så smukt alene i en entré, som det gør rundt om spisebordet. Den danske kunster Tal R hylder den ikoniske Syver-stol med ni kunstneriske farver, han har skabt alene til Syveren. Med ben i aluminium og en skal i formpresset finer får du med Serie 7-stolen ikke bare holdbarhed. Du får indbegrebet af tidløst dansk design. Den dag i dag produceres stolen stadig præcis som i 1955 med de karakteristiske ni lag finer. Kvaliteten bag håndværket understreger tidløsheden ved dette design, der passer harmonisk ind i ethvert hjem.