Varer: Wegner Spisebord | Model CH339

Wegner Spisebord | Model CH339

Hans J. Wegners CH339 spisebord fra 1962 er udført i smukke naturmaterialer og ideelt til både hverdag og til fest. Bordpladen i massivt træ tilfører designet dybde og personlighed og gør hvert bord unikt.

Det funktionelle CH339 spisebord med elliptisk plade og plads til otte personer er ligesom CH338 en længere variant af Hans J. Wegners spisebord CH337 fra 1962. CH339I tillægsplader tilkøbes seperat.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Materialer

Produkt Beskrivelse

Wegner Spisebord | Model CH339

Hans J. Wegners CH339 spisebord fra 1962 er udført i smukke naturmaterialer og ideelt til både hverdag og til fest. Designet er karakteriseret ved sine geometriske former og fine forarbejdning af den ovale bordplade og de elegante, koniske ben. Bordpladen i massivt træ tilfører designet dybde og personlighed og gør hvert bord unikt. CH339 Wegner spisebordet er en del af en serie af borde i tre forskellige størrelser, som alle er tegnet af Wegner og fås med ekstra ilægsplader. Den klassiske Wegner bordserie passer til de fleste indretninger og kan nemt tilpasses forskellige anledninger og gøremål. Du finder de to mindre varianter af Wegner spisebordet her: CH337 og CH338.