Den Trætte Mand

kr. 64.995,00

Den Trætte Mand lænestolen blev designet af Flemming Lassen til Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1935. Overpolstringen gør stolen til en yderst behagelig tilføjelse til hjemmet og vækker opsigt med sine svungne og voluminøse former. 

At sidde i stolen skulle med Flemming Lassens egne ord være ”så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen.”

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Den Trætte Mand lænestolen blev designet af Flemming Lassen til Snedkerlaugets Møbeludstilling tilbage i 1935. For Flemming Lassen var intime relationer højt værdsat og derfor ønskede han at skabe et møbel som kalder på hjemlig hygge og socialt samvær.

Overpolstringen gør Den Trætte Mand til en yderst behagelig tilføjelse til hjemmet og vækker opsigt med sine svungne og voluminøse former. At sidde i stolen skulle med Flemming Lassens egne ord være ”så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen.”

Lænestolen er siden hen blevet et ikon indenfor dansk design og skaber til denne dag stadig hygge i mange danske hjem.

Den Trætte Mand er konstrueret af en solid konstruktion ramme lavet i krydsfiner som danner base for den upåklagelige komfort. Sædet består af lagdelt skum i forskellige hårdheder med bånd samt remme og fjedre under. Ryg og armlæn består af et dobbelt skumlag, hvor den forreste del er forstærket med foam flex. Benene på Den Trætte Mand er lavet af solid eg og har små hjul som gør at lænestolen nemt kan flyttes rundt.

Højde: 88 cm x Dybde: 97 cm x Bredde: 102 cm
Sæde: Lammeskin Ben: Eg