Baseline – Eilersen Sofa

kr. 73.718,00

Den klassiske baseline sofa fra Eilersen, er en modulopbygget sofa.
Rene linjer og ukompliceret elegance gør Baseline til et oplagt udgangspunkt for indretningen af din stue. Baseline er indbegrebet af kvalitet, komfort og klassisk design.

Baseline er designet af Jens Juul Eilersen og fås i et væld af opstillinger samt materialer.
Besøg en af vores butikker for skræddersy din Baseline opstilling.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Den klassiske Baseline sofa fra Eilersen, er opkaldt efter dens simple udseende. Med sine rene linjer og ukompliceret elegance, er Baseline sofaen et smukt udgangspunkt i din indretning. Baseline sofaen både styles men er også smuk i sin enkelthed. En sofa med mange muligheder og som passer ind i de fleste indretninger. Baseline sofaen er et synonym for høj kvalitet, høj komfort samt klassisk design.

Design din egen sofa

Baseline består af moduler og sammen med de mange varianter af tekstiler og læder, giver det giver næsten ubegrænset kombinationer. Brug modulerne som flotte opstillinger eller som et individuelt møbel. Designe din helt egen Eilersen Baseline sofa så den passer hjem til din indretning og dine behov. Ønsker du at designe din helt egen Baseline sofa, er du velkommen hos din nærmeste Vestergaard Møbler.

På vores webshop finder du den klassiske Baseline 285 opbygning som er en 3 personers sofa med chaiselong. Sofaen findes online i Munster tekstilet i en smuk grå eller brun farve.

Høj kvalitet

Eilersens Baseline sofa består af sæde og ryg som er betrukket med et super fleksibelt lag præ-komprimeret fiberfill. Dette optimerer siddekomforten og giver et blødt, afrundet look. Armlænet er 25 cm bredt og er med til at give sofaen dets elegante udseende. Det fungerer også fint som et lille bord, hvis der kommer en bakke på.

Sofaen har et svævende udseende, da dens ben, af sortbejdset træ, kun er et par centimeter høje, og ved første øjekast virker næsten skjult. Betrækket er aftageligt og forsynet med velcro, så du nemt kan tage det af og rengøre det. Derudover er sofaen under betrækket beskyttet af et bundbetræk i 100% bomuld. Tilføj bevægelige nakkepuder og store dunpuder for den fulde loungeoplevelse.

Hvorfor vælge en Eilersen sofa?
  1. En Eilersen sofa er bygget op på en massiv ramme af fyrretræ, som sikrer ekstrem holdbarhed, fleksibilitet
  2. Dens fjedre er testet for at kunne modstå mere end 200.000 stød uden at trække sig
  3. Du kan sætte dig i din Eilersen sofa 18 gange hver dag, de næste 30 år uden at udseendet bliver påvirket*
Længde: 325 cm x Bredde: 61 cm
Munster tekstil