Varer: Diamond | Loungestol

Diamond | Loungestol

Priser fra
kr. 9.299,00

Et moderne bud på en flot loungestol til haven eller altanen i storbyen. Diamond loungestol er designet med et markant og tidløst udtryk. Stolen er flettet i Cane-line Weave®, som er et utroligt vejrbestandigt materiale. Hynderne på denne variant er fremstillet i det ultrabløde og komfortable Cane-line Natté stof med QuickDryFoam®, hvilket gør at de tørrer hurtigt efter et regnskyl. Stoffet er vand- og smudsafvisende og har en høj lysægthed. Sæt dig og nyd en kop kaffe i eftermiddagssolen i en Diamond loungestol.

Cane-Line forhandles kun i følgende butikker: Næstved samt Holbæk

Produkt detaljer

Produkt Mål

Bredde: 70 cm x Dybde: 88 cm x Højde: 63 cm. Sædehøjde: 40 x Sædedybde: 62 cm.

Materialer

Stolen er flettet i Cane-line Weave®. Hynderne er fremstillet i Cane-line Natté stof med QuickDryFoam®. Stoffet er vand- og smudsafvisende og har en høj lysægthed.

Produkt Beskrivelse

Diamond loungeserien fra Cane-Line består af loungemøbler i klassisk, tidløst design med høj komfort. Bag serien står designduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, der er internationalt ankerkendt. Et moderne bud på en flot loungestol til haven eller altanen i storbyen. Diamond loungestol er designet med et markant og tidløst udtryk. Stolen er flettet i Cane-line Weave®, som er et utroligt vejrbestandigt materiale. Sæt dig og nyd en kop kaffe i eftermiddagssolen i en Diamond loungestol. Holdbare Materialer Serien er udarbejdet i holdbare Cane-line materialer. Disse materialer er ideelt til udendørsbrug grundet deres holdbare og vejrbestandige egenskaber. Hynderne er produceret i det behagelige Cane-line Natté stof med QuickDry skum, der sikrer en optimal kombination af lounge-atmosfære og komfort. En topmoderne og innovativ teknologi sikrer, at hynderne tørrer hurtigt selv efter et kraftigt regnskyl.  Skabt til afslapning Diamond serien inviterer til afslapning og komfortabel nydelse, da der kun kræves et minimum af vedligeholdelse. Møblerne kan stå ude hele året.