BK12 | Loungesofa

kr. 11.495,00

BK12 Loungesofaen af Bodil Kjær er et enestående møbel, der kombinerer tidløs elegance med komfort og funktionalitet. Designet af den anerkendte danske arkitekt Bodil Kjær og produceret af Carl Hansen & Søn. BK12 Loungesofaen er kendt for sit strømlinede og moderne design, der stadig formår at bevare en tidløs appel og er skabt af massiv teak.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Længde: 132.5 cm x Bredde: 72.5 cm x Højde: 74.5 cm. Sædehøjde: 39.5 cm.

Materialer

FSC®-certificeret teak, ubehandlet

Produkt Beskrivelse

Den klassiske BK Indoor/ Outdoor serie fra Carl Hansen & Søn, er designet af den danske arkitekt Bodil Kjær i 1959. Målet for Bodil Kjær var at skabe en serie af møbler, som kunne fungere både til indendørs samt udendørs brug. Sammenspillet mellem den ydre natur og den indre arkitektur, kom til udtryk i BK serien for Carl Hansen & Søn.

I et design med helt rene, grafiske linjer, blænder serien smukt og uforstyrret ind i omgivelserne. På trods af sin robuste konstruktion fremstår serien elegant.

Håndværket er kernen i Carl Hansen & Søn’s produktion, og BK12 Loungesofaen er ingen undtagelse. Sofaen er nøje fremstillet af dygtige håndværkere ved hjælp af traditionelle møbelbygningsteknikker og materialer af højeste kvalitet. Hver enkelt detalje er omhyggeligt udført for at sikre holdbarhed og enestående æstetik.

BK12 Loungesofaen er kendt for sit strømlinede og moderne design, der stadig formår at bevare en tidløs appel og er skabt af massiv teak. Teak vil patinere smukt gennem tiden og er et solidt materiale, der både kan tåle at stå ude såvel som inde. Sofaen er udført i massiv teak med et skråtstillet sæde og ryg og fremstår med den samme geometriske og robuste elegance, som resten af serien. Med BK12 Loungesofaen kan man nyde lange timer i komfortabel afslapning. Disse kvaliteter understreges af sofaens armlæn, ben og meder, der er tappet sammen af fine firkanter. BK12 loungesofaen er et arkitektonisk element med smukke proportioner, der gør den velegnet til både udendørs og indendørs brug.

Ud over BK12 rummer Kjærs Indoor-Outdoor Serie en loungestol, et sidebord, et spisebord, en spisestol, en hængesofa og en solseng. Alle sæder, stole og senge kan suppleres med elegante og behagelige hynder af vejrbestandig Sunbrella tekstil.