Ingeborg

kr. 21.595,00kr. 38.095,00

Ingeborg er en komfortabel lille lænestol der, med sit åbne og skulpturelle udtryk, tager sig smukt ud fra alle vinkler, hvilket gør det muligt at placere stolen frit i rummet.

Stolen blev tegnet i 1940 af Flemming Lassen og er opkaldt efter Flemming og Mogens Lassens mor, maleren Ingeborg Winding.

Om produktet

Designet af

Brand

Ingeborg lænestolen er designet af Flemming Lassen tilbage i 1940. Lænestolen er opkaldt efter Flemming Lassens mor, kunstneren Ingeborg Winding. Lassen blev stærk inspireret af sin mor og designede derfor en stol med ”åbne arme” og et uimodståeligt charmerende udtryk.

Lænestolen byder, på trods af sin lille størrelse, på et stærkt statement med sine elegante skulpturelle armlæn og vinklet ramme. Ingeborg er en lænestol som er smuk fra alle vinkler og som passer ubesværet ind i et rum.

Ingeborg blev oprindeligt design med betræk i fåreskind, men er i dag omarbejdet efter originale arkivtegninger, så den nu fås i en række tekstiler og med ben i eg eller mørkolieret eg. Basen på lænestolen er konstrueret af formet og sammenføjede trædele. Sæde samt ryg er lavet af støbt skum.

Ingeborg fås også som en elegant sofa som sammen med lænestolen giver et enkelt og elegant udtryk i stuen.

Højde: 76 cm x Dybde: 97 cm x Bredde: 81 cm. Sædehøjde: 40 cm
Se varianter

Gratis levering

Du får altid fri fragt på ordre over 600 kr.

Nem returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder at du kan handle trygt og sikkert.