Varer: AK2730 Skænk

AK2730 Skænk

AK 2730 er en klassisk skænk, som har fået en moderne twist med Corian-top og greb samt understel i rustfrit stål. Kombinationen af jalousidørenes bløde former og det lette understel resulterer i en elegant skænk, som passer ind i mange af boligens rum.

Bag jalousidørene er skænken inddelt i tre rum. I det midterste rum er der to bakker, og i de to yderste rum er der tre flytbare hylder.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Længde: 180 cm x Dybde: 46 cm x Højde: 74 cm

Materialer

Flere træsorter og behandlinger* Stålunderstel

Produkt Beskrivelse

AK 2730 fra Naver Collection er en klassisk skænk, som har fået et moderne twist med Corian på top og greb samt understel i rustfrit stål. Kombinationen af jalousidørenes bløde former og det lette understel resulterer i en elegant skænk, som kan anvendes de fleste steder – både i private hjem såvel som i konferencerum på arbejdspladser. Bag jalousidørene er skænken inddelt i tre rum. I det midterste rum er der to bakker, og i de to yderste rum er der i alt tre flytbare hylder.
*Kan bestilles online i Ask sæbe, Eg sæbe, Eg olie, Elm og Valnød – kontakt venligst en af vores butikker for bestilling af anden variant. AK2780 kan bestilles i sort Eg eller Ask mod tillæg.