Varer: 3130 Grand Prix af Arne Jacobsen | Grand Prix Editions
Særudgave

3130 Grand Prix af Arne Jacobsen | Grand Prix Editions

Designet af Arne Jacobsen

Grand Prix™-stolen er et ikonisk design af Arne Jacobsen med et unikt grafisk udtryk. Den blev introduceret på designernes forårsmesse på Designmuseum Danmark i 1957. Grand Prix med stålben er en del af Arne Jacobsens store kollektion af stabelbare finérstole med stålben.

Den berømte Grand Prix™ stol fås nu i flere specialudgaver med rent grønt læder parret med valnøddefiner. Bemærk at farve forskel kan forventes.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Højde: 83 cm x Bredde: 48 cm x Dybde: 51 cm | Sædehøjde: 46 cm

Materialer

Polstring: Pure læder i Forest Green | Stel: Krom stel

Produkt Beskrivelse

Opgrader dit hjem med den ikoniske Grand Prix™-stol, et prisvindende design skabt af den verdenskendte arkitekt og designer Arne Jacobsen. Denne stol, introduceret i 1957, har med sit unikke og tidløse design fortsat med at være et symbol på moderne æstetik og funktionalitet. Grand Prix™-stolen, der oprindeligt blev fremvist på designernes forårsmesse på Designmuseum Danmark og senere samme år vandt den prestigefyldte Grand Prix-pris på Triennalen i Milano, er et klassisk eksempel på Jacobsens evne til at kombinere æstetik med praktisk anvendelighed. Stolen er nu tilgængelig i flere specialudgaver, som inkluderer smukt grønt læder kombineret med valnøddefinér, der tilføjer en luksuriøs og moderne følelse til ethvert rum. Denne opdaterede version af Grand Prix™-stolen er en unik mulighed for at eje et stykke designhistorie, der passer perfekt ind i nutidens boligindretningstrends.

Grand Prix™-stolens design og materialer

Grand Prix™-stolen er en del af Arne Jacobsens store kollektion af stabelbare finérstole med stålben. Stolen har et minimalistisk og grafisk udtryk, som er kendetegnende for Jacobsens designfilosofi. Den er let at integrere i både moderne og klassiske omgivelser, takket være dens slanke linjer og alsidige materialevalg. Stolen fås i flere forskellige materialer og farvekombinationer, hvilket gør det muligt at tilpasse den til ethvert interiør. Særligt de specialudgaver med grønt læder og valnøddefinér giver stolen et eksklusivt og sofistikeret look, der passer perfekt til både private hjem og offentlige rum.

Funktionalitet møder æstetik

Udover sit æstetiske udtryk er Grand Prix™-stolen også utroligt praktisk. Den er designet med stålben, der gør stolen robust og holdbar, mens den samtidig bevarer sin lethed og elegance. De stabelbare egenskaber gør den ideel til rum, hvor fleksibilitet og pladsbesparelse er vigtigt. Dette gør stolen perfekt til både spisestuer, mødelokaler og venteområder, hvor der er behov for en stilfuld og praktisk siddeplads.

Arven fra Arne Jacobsen

Arne Jacobsen var en pioner inden for moderne design, og hans arbejde har haft en enorm indflydelse på arkitektur og møbeldesign i det 20. århundrede. Jacobsens designs er kendt for deres minimalistiske udtryk, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Grand Prix™-stolen er ingen undtagelse og er et perfekt eksempel på Jacobsens unikke evne til at skabe tidløse møbler, der kombinerer skønhed med funktionalitet. Som barn i København viste Jacobsen tidligt sin sans for design, da han som ung dreng malede sit værelse kridhvidt – et dristigt valg i en tid, hvor mørke farver dominerede interiørdesignet. Denne visionære tilgang til design fulgte ham gennem hele hans karriere, hvor han blev kendt for at bryde med traditioner og skabe noget helt nyt.

Skab dit eget designunivers

Med en Grand Prix™-stol i dit hjem kan du være med til at skrive videre på Arne Jacobsens designarv. Uanset om du vælger den klassiske version eller en af de nye specialudgaver med grønt læder og valnøddefinér, får du et møbel, der ikke blot er smukt, men også funktionelt og tidløst. Investér i en Grand Prix™-stol og tilføj et ikonisk design til dit hjem, som vil blive ved med at imponere i mange år fremover.