Naver AK2780 Vitrineskab

kr. 35.206,00kr. 38.526,00

Det fint forarbejdet massive træ med de dekorative ben af børstet stål og det klare glas på siderne og fronten, giver vitrinen et let og elegant udtryk.Placer dine smukke ting i vores afslørende opbevaringsmøbel, AK 2780.

Vitrinen fås i træsorterne eg, ask, elm og valnød med valgfri overflade behandling.

Om produktet

Designet af

Brand

Vitrineskabet AK 2780 er en nyfortolkning af den klassiske vitrine fra arkitektduoen Nissen & Gehl.

Kombinationen af det massive træ med de dekorative ben af børstet stål, og det klare glas på siderne og fronten, giver vitrinen et let og elegant udtryk. Vitrinen er indrettet med 5 flytbare glashylder, der giver muligheden for at tilpasse afstanden mellem hylderne efter behov. LED-spots foroven, tilfører vitrinen et flot og blødt lys, som kan reguleres via den medfølgende fjernbetjening med lysdæmper.

Vitrinen har utallige anvendelsesmuligheder, hvad end du ønsker at bruge den i køkkenalrummet, stuen eller på kontoret. Brug den til porcelæn og glas, bøger eller som display til en samling, du vil fremhæve i din bolig. Her sætter kun fantasien grænser, når det kommer til anvendelsen og placeringen i hjemmet.

*Kan bestilles online i Ask sæbe, Eg sæbe, Eg olie, Elm og Valnød – kontakt venligst en af vores butikker for bestilling af anden variant. AK2780 kan bestilles i sort Eg eller Ask mod tillæg.

Højde: 181 cm x Bredde: 94 cm x Dybde: 42 cm
Flere træsorter og behandlinger* Hylder og ruder i glas Ben i børstet stål

Gratis levering

Du får altid fri fragt på ordre over 600 kr.

Nem returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder at du kan handle trygt og sikkert.