Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.6/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Varer: Foldestol MK-16 af Mogens Koch

Foldestol MK-16 af Mogens Koch

Priser fra
kr. 7.795,00

Kirkestolen der skrev sig ind i historien som tidsløst design. Mogens Kochs berømte Foldestol blev til i 1932 ved en konkurrence som suppleringsstole til kirker.

Foldestolen blev senere vist på Snedkerlaugets Møbeludstilling i 1938. I et 70 års interview udtaler Mogens Koch til Malin Lindgren: “Og Foldestolen er fra 1932 og oprindelig tænkt som brudestol i stedet for de store renæssance- og barokefterligninger, man fandt i mange kirker.”

Foldestolen MK-16 byder, udover et elegant design, på funktionalitet og høj komfort.

Mogens Kochs MK-16 Foldestol er indbegrebet af tidløs design og funktionalitet, der elegant forener form og funktion i et stykke møbel, der ikke kun er behageligt at sidde i, men også en fryd for øjet. Denne Foldestol er designet i 1932 af den danske arkitekt Mogens Koch, og repræsenterer en perfekt balance mellem æstetik og praktisk anvendelighed, hvilket gør den til en eftertragtet klassiker i moderne boligindretning. Foldestol MK-16 er fremstillet af materialer af højeste kvalitet, valgt for deres holdbarhed og skønhed. Stolen er udført i massivt træ som mahogni, eg eller teak, hvilket ikke blot tilfører varme og karakter til enhver indretning, men også sikrer en lang levetid. Dens sæde og ryglæn er omhyggeligt betrukket med kanvas eller læder, hvilket giver yderligere komfort og en luksuriøs følelse. En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved MK-16 er dens foldbarhed. Denne funktion er ikke kun praktisk for opbevaring og transport, men understreger også Mogens Kochs vision om at skabe møbler, der er tilpasset det moderne livs fleksible behov. Stolen kan nemt foldes sammen, hvilket gør den ideel til små rum eller som en ekstra siddeplads, der kan frembringes ved behov. MK-16 Foldestolen er mere end blot et møbel; det er et stykke dansk designhistorie, der viser den minimalistiske elegance og funktionalitet, som dansk design er kendt og elsket for over hele verden. Den passer ind i en bred vifte af indretningsstile, fra det traditionelle til det moderne, og tilføjer et strejf af klassisk skønhed og raffinement til ethvert rum. Uanset om du er en ivrig samler af dansk design eller blot søger et stykke møbel, der kombinerer skønhed med praktisk anvendelighed, er Mogens Kochs MK-16 Foldestol et oplagt valg. Den er en hyldest til dansk designarv og en investering i både stil og funktionalitet, der vil berige dit hjem i mange år frem.
Bredde: 50 cm x Dybde: 50 cm x Højde: 87 cm
Stel i ubehandlet eg. Sæde samt ryg i natur canvas