Turbo Pendel

Louis Weisdorfs Turbo Pendel blev designet i 1965, men blev først sat i produktion i 1967 og har opnået stor succes gennem årene. Det illustrerer design, når det er bedst: det er enkelt i formen, men alligevel komplekst i strukturen og kombinerer en følelse af luftighed og styrke i en smuk skulpturel helhed.

Inspirationen til lampen er letheden i det japanske rispapir omdannet til en mere holdbar og robust version. Lampens ydre kurve er lavet af tolv ens spirallameller, der danner en blomsterlignende globus, der skærmer lyset. Turbo-vedhænget er et perfekt eksempel på Weisdorfs passion for flere gentagne elementer, som han brugte til de fleste af sine værker.

kr. 4.999,00kr. 5.999,00
Louis Weisdorf’s Turbo Pendant was designed in 1965, but first put into production in 1967 and has achieved great success over the years. It illustrates design at its best: it is simple in form, yet complex in structure and combines a sense of airiness and strength in a beautiful sculptural whole. The inspiration for the lamp is the lightness of the Japanese rice paper transformed into a more durable and sturdy version. The outer curve of the lamp is made of twelve similar spiral lamellae, that form a flower-like globe that shields the light. The Turbo Pendant is a perfect example of Weisdorf’s passion for multiple repeating elements that he used for most of his works. clear Lyt 679 / 5.000 Oversættelsesresultater star_border Louis Weisdorfs Turbo Pendel blev designet i 1965, men blev først sat i produktion i 1967 og har opnået stor succes gennem årene. Det illustrerer design, når det er bedst: det er enkelt i formen, men alligevel komplekst i strukturen og kombinerer en følelse af luftighed og styrke i en smuk skulpturel helhed. Inspirationen til lampen er letheden i det japanske rispapir omdannet til en mere holdbar og robust version. Lampens ydre kurve er lavet af tolv ens spirallameller, der danner en blomsterlignende globus, der skærmer lyset. Turbo-vedhænget er et perfekt eksempel på Weisdorfs passion for flere gentagne elementer, som han brugte til de fleste af sine værker.
Vælg mellem Ø36 cm eller Ø62cm

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.